1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon deplasmanda berabere
Trabzon deplasmanda berabere

Trabzon deplasmanda berabere

Turkcell Süper Lig'in 4. haftasının açılış maçında Bursaspor'la Trabzonspor Bursa Atatürk Stadı'nda 1-1 berabere kaldı.

A+A-











STAT: Atatürk
HAKEMLER: İsmet Arzuman xx, Baki Tuncay Akın xx, Serkan Akarca xx
BURSASPOR: Vega xxx, Egemen xx, Ömer Erdoğan xx, İsmail xx, Mustafa Sarp xx, Sumulikoski xx, Bekir Ozan xx, Sinan xx, Veli xx (Ömer Aysan dk. 71 x), Yenal xx (Mbesuma dk. 81 x), Tum xx
YEDEKLER: Yavuz, Orhan, Eser, İbrahim Dağaşan, Sercan
TEKNİK DİREKTÖR: Bülent Korkmaz
TRABZONSPOR: Tolga Zengin xx, Tayfun x (Serkan Balcı dk. 38 x), Tolga Seyhan x, Erdinç xx, Celalettin xx, Hüseyin xx, Ayman x (Ergin dk. 72 xx), Mustafa Keçeli x, Ceyhun xx (Yattara dk. 46 xx), Gökdeniz xx, Umut x YEDEKLER: Ahmet Şahin, Çağdaş, Ferhat, Adnan
TEKNİK DİREKTÖR: Ziya Doğan
GOLLER: Yenal (dk. 18), Gökdeniz (dk. 78 pen.)
SARI KARTLAR: Tayfun, Ayman, Hüseyin, Ergin (Trabzonspor), Veli, Ömer Erdoğan, İsmail (Bursaspor)

MAÇTAN DAKİKALAR (İLK YARI)
4. dakikada Ceyhun'un sol kanattan kullandığı uzun taç atışında, top ceza sahasında Bursasporlu futbolcuların kafasından sekti. Arkada topu önünde bulan Gökdeniz'in sert volesinde top yan direkten dönerek auta çıktı.
4. dakikada ceza yayı üzerinde topla buluşan Ceyhun'un sert şutunda kaleci Vega tehlikeyi önledi.
13. dakikada kaleci Tolga'nın hatası sonrasında ceza sahası ön çizgisinde topu önünde bulan Sinan'ın aşırtma vuruşunda top üstten auta çıktı.
18. dakikada orta sahanın sağ kanadından Trabzonspor ceza sahasına yapılan ortada Tolga Seyhan'ın kafasından seken topla buluşan Yenal, kaleci Tolga'nın yanından meşin yuvarlağı ağlarla buluşturdu. 1-0
39. dakikada Mustafa'nın ceza sahası dışından sert şutunda kaleci Vega, son anda uzanarak topu üstten kornere gönderdi.

MAÇTAN DAKİKALAR (İKİNCİ YARI)
53. dakikada Yattara'nın sağ kanattan kullandığı serbest vuruşa arka direkte iyi yükselen Erdinç'in kafa vuruşunda top kaleci Vega'da kaldı.
60. dakikada Gökdeniz'in Bursaspor ceza sahasına girerken Umut'la yaptığı paslaşmanın ardından yaptığı vuruşta top kaleci Vega'da kaldı.
62. dakikada Ozan'ın ceza sahası ön çizgisinden sert şutunu kaleci Tolga yatarak kontrol etti.
72. dakikada Sinan'ın hızla sağ çaprazdan ceza sahasına girerken yaptığı vuruşunda top kaleci Tolga'da kaldı.
77. dakikada Ergin'in, Ömer Erdoğan'ın müdahalesiyle ceza sahasında yerde kalması sonrasında karşılaşmanın hakemi penaltı noktasını gösterdi.
78. dakikada penaltı atışını kullanan Gökdeniz, ters köşeden topu ağlarla buluşturdu. 1-1

Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, 3 puanı hakkettiklerini söylerken, verilen penaltı kararına anlam veremediklerini söyledi. Maç sonu hayli üzgün olduğu gözlenen Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz, Türk futbolunun ilerlemesi için basit hataların yapılmaması gerektiğini belirtti.
Karşılaşma sonrasında açıklama yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Karasu, Bursapor'un her geçen gün iyiye gittiğini dile getirerek, "Maçtan önce Bursaspor'un iyi takım olduğunu söylemiştim. Kazanan biz olmalıydık. Penaltı kararı nasıl bilmiyorum. Televizyonda izleyeceğiz. Penaltı olduğunu göremedik. İyi bir takımız. Taraftara çok teşekkür ediyorum. Maçta hiç küfür yoktu. Taraftarı arkamıza aldık ve artık başarı gelecek. Bülent Hoca'nın da istediği oyuncuları almak için elimizden geleni yapacağız. Birkaç
gün içinde yerli oyuncu transferini gerçekleştireceğiz" dedi.
Bursaspor Teknik Direktörü Bülent Korkmaz ise çok üzgün olduğunu belirterek, "Rakip iyi oynadı, iyi pas yaptı. İlk 5 dakika dışında maçın hakimi bizdik. Fazla bir şey söylemek istemiyorum. Hiçbir şey bu kadar basit olamaz. Türk futbolunun ilerlemesi için böyle hatalar yapılmamalı. Eğer penaltıysa pozisyon bir şey diyemem" şeklinde konuştu.
Maç sonu Bursasporlu futbolcularda kaçan 2 puanın üzüntüsü yaşandı. Yeşil-beyazlı futbolcu Veli Acar, iyi oynadıklarını kaydederek, "3 puanı hakkettik. Ama penaltı mı değil mi bilmem. 1 gol yedik ve 2 puandan olduk. Taraftarlarımız bizi yalnız bırakmadı. Hepsine teşekkür ediyorum" ifadelerini kullandı.
Bursaspor'un golüne imza atan Yenal ise maça iyi hazırlandıklarını dile getirerek, "3 puan için çıktık. Umarım bundan sonrası daha iyi olur. Gol atmam benim için önemli değil. Önemli olan takımın başarısı" dedi.
- TRABZON BİR PUANDAN MEMNUN
Maç sonu Trabzonspor cephesinde ise alınan 1 puanın sevinci vardı. Bordo-mavili futbolculardan Tolga Seyhan, Bursa deplasmanının her zaman zor olduğuna dikkat çekerek, "Hava sıcaktı ve nem çoktu. Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. Yenemiyorsan yenilmeyeceksin" açıklamasında bulundu.
Bordo-mavili futbolcu Tolga Zengin de zor bir karşılaşma olduğunu vurgulayarak, "Bursa deplasmanında 1 puan iyi. Önümüzdeki maçlara bakacağız. 15 günlük arayı iyi değerlendirerek önümüzdeki maçı kazanmanın hesaplarını yapacağız" şeklinde konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız