1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon Ersun Yanal ile anlaştı
Trabzon Ersun Yanal ile anlaştı

Trabzon Ersun Yanal ile anlaştı

Trabzonspor Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Ersun Yanal ile prensip anlaşmasına varıldığını açıkladı.

A+A-

Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir süredir yapılan görüşmelerin son aşamaya geldiğini belirterek, "Ersun Yanal ile karşılıklı mutabakata vardık. Büyük bir aksilik olmazsa Cumartesi günü kendisiyle Trabzon'da sözleşme imzalayacağız" diye konuştu.
Ersun Yanal'ın Türk futbolunun son dönemde yetiştirdiği en önemli teknik direktörlerden biri olduğunu kaydeden Kafkas, "Ersun Yanal elbette kendisinde olan değerleri Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte çok daha iyi gösterecektir" dedi.
Trabzonspor'un prensip anlaşmasına vardığı Ersun Yanal 17 Aralık 1961 tarihinde İzmir’in Buca ilçesinde dünyaya geldi.
Manisa Celal Bayar Üniversitesi Beden Eğitimi Bölümü’nden mezun olan Yanal Y.Salihlispor, Denizlispor, Gençlerbirliği, Ankaragücü ve V.Manisaspor takımlarını çalıştırdı. 2004 Yılında A Milli Takım’da görev alan Ersun Yanal yönetiminde ligi 3. sırada bitiren Gençlerbirliği UEFA Kupası'nda Blackburn Rovers, Sporting Lizbon ve Parma'yı eledi. Çeyrek Final oynamayı başardı ve o sezon kupayı alan Valencia CF takımına elendi. Ersun Yanal A Milli Takımın başında 9 müsabakada yer aldı ve bu maçlarda 4 galibiyet, 4 beraberlik, 1 de mağlubiyet elde etti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız