1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon Ersun Yanal ile devam
Trabzon Ersun Yanal ile devam

Trabzon Ersun Yanal ile devam

Trabzonspor Yönetim Kurulu, gelecek sezon da teknik direktör Ersun Yanal ile yola devam edileceğini açıkladı.

A+A-

Trabzonspor Yönetim Kurulu medyada yer alan bazı haberler üzerine kulübün resmi internet sitesinden açıklama yaptı.

Yapılan açıklamada, "Yönetim kurulumuzun ısrarlı açıklamalarına rağmen bazı medya organlarında Sivasspor Teknik Direktörü Bülent Uygun'un gelecek sezon Trabzonspor'u çalıştıracağı yönündeki haberleri büyük bir şaşkınlıkla takip etmekteyiz. Bülent Uygun bu sezon Sivasspor'da sergilediği performansla önemli bir başarıya imza atmış ve taraflı tarafsız herkesin övgüsünü kazanmıştır. Ancak defalarca söylediğimiz gibi takımımız gelecek sezon da teknik direktör Ersun Yanal'la yoluna devam edecektir. Bu anlamda kendisiyle geleceğin planlaması yapılmakta ve transfer faaliyetleri tüm hızıyla sürdürülmektedir. Bunların dışında medyada yer alan haberlerin hiç birinin gerçekle ilgisi yoktur" denildi.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, gelecek sezona yönelik transfer çalışmalarının sürdüğünü belirterek, "Transfer çalışmalarını yürütürken, bir çok oyuncuyla temasa geçmiş ve bu sporcuların kadroya katılmaları doğrultusunda somut adımlar atmıştır. Elde edilen sonuçlara göre takımımıza önemli sayıda bir katılımın olacağı ortadadır. Bu katılımın ve profesyonel yaşamın doğal sonucu olarak elbette bazı oyuncularımızla da yollarımız ayrılacaktır. Ancak bu konudaki kesin karar Fenerbahçe maçı sonrasında yine teknik direktörümüz Ersun Yanal'ın vereceği rapor doğrultusunda yönetim kurulumuzun değerlendirmesi sonucu olacaktır. Şu an itibariyle hiçbir oyuncumuza, hiçbir yöntemle, ayrılacakları konusunda herhangi bir tebligat yapılmamıştır. Kamuoyunun ve duyarlı medya mensuplarımızın bilgisine sunarız" ifadeleri kullandı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız