1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon esnafından Müdür eylemi
Trabzon esnafından Müdür eylemi

Trabzon esnafından Müdür eylemi

Trabzon'un Pazarkapı Mahallesi esnafı ve halkı, İl Emniyet Müdürü Reşat Altay'ın merkeze alınmasını yolu trafiğe kapatarak protesto etti.

A+A-

Trabzon Seyyar Satıcılar Derneği Başkanı Hakan Çakıcı ve beraberindeki yaklaşık 10 kişi, bugün sabah saat 10.00 sıralarında Pazarkapı Mahallesi Kadınlar Hali önünde bir kamyoneti yolun ortasına çekerek Kahramanmaraş Caddesi'ni trafiğe kapattı. Pazarkapı esnafı, Trabzon Emniyet Müdürü Reşat Altay'ın merkeze alınmasını protesto etmek için bu eylemi gerçekleştirdiklerini belirterek, "Reşat Altay müdürümüz gelmeden önce Trabzon'da geceleri dışarı çıkamıyorduk. O geldikten sonra geceleri rahat dışarı çıkmaya başladık. Kentin güvenliğini sağladı. İstanbul'da yapılan bir silahlı saldırının sorumlusu Trabzon Emniyet Müdürü olamaz. Bu saldırı Trabzon'a ve Trabzon halkına mal edilemez. Görevden alınacaksa İstanbul Emniyet Müdürü ve Valisi görevden alınmalı. Emniyet müdürümüzü geri istiyoruz. O dönene kadar bu yol her gün böyle trafiğe kapatılacak" diyerek tepkilerini dile getirdiler.
 
Eylem nedeniyle kentin en işlek caddelerinden olan Kahramanmaraş Caddesi'nde trafik yaklaşık 20 dakika dururken, görevli polislerin gelmesi ile yol ulaşıma açıldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum