1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon Fatih Tekke'den vaz geçti
Trabzon Fatih Tekke'den vaz geçti

Trabzon Fatih Tekke'den vaz geçti

Trabzonspor Kulübü, bir süredir gündemde olan Fatih Tekke transferinin dondurulduğunu açıkladı.

A+A-

Bordo-mavili kulübün resmi internet sitesinden yapılan açıklamada, yönetim kurulunun, camiadan gelen talebi de göz önünde bulundurup, teknik kadronun da olurunu alarak, bir süredir eski futbolcuları Fatih Tekke'nin transferiyle ilgili süreci başlattığını ve bu yünde ciddi çalışmaların yürütüldüğü ifade edilerek, "Ancak yapılan tüm iyi niyetli ve kararlı girişimlere rağmen, maalesef transferin sonuçlandırılması adına olumlu mesafe kaydedilememiştir. Sezon başında bonservisin alınmasıyla ilgili temasların sonuç vermemesinin ardından, Fatih Tekke'yle varılan mutabakata rağmen bugün itibariyle söz konusu anlaşmanın da karşı taraftan yok sayılması, görüşmelerin seyrine sekte vurmuştur. Zenit Kulübü'yle yürütülen temaslar transfer umudunu doğurmuş, ancak bonservis için yapılan yeni seyahat planına rağmen dün tüm ısrarlı aramalara rağmen Fatih Tekke'ye ulaşılamamıştır. Bugün ise oyuncunun kendisiyle gerçekleştirilen telefon görüşmesinde, daha önce Euro değeri olarak yapılan anlaşmanın yeni sözleşmeye temel olamayacağı tavrıyla karşılaşılmıştır" denildi.

Bu arada Zenit Kulübü yetkililerinin göreve gelen teknik direktörlerinin Fatih Tekke'yi yeni dönem için başlayacak hazırlık kampında görmek istediğinin kendilerine iletildiği belirtilerek, "Böylelikle, yönetim kurulumuz ligin ikinci devresinin yaklaşmasını da düşünerek, konunun daha fazla gündemi meşgul etmemesi için bu transferin dondurulması kararına varmıştır" ifadeleri kullanıldı.

Öte yandan Fatih Tekke'nin yarın saat 12.00'de Trabzonspor Profesyonel Futbolcular Derneği'nde bir basın toplantısı düzenleyeceği öğrenildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum