1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon Fatih'e kiralık teklifi yaptı
Trabzon Fatih'e kiralık teklifi yaptı

Trabzon Fatih'e kiralık teklifi yaptı

Trabzonspor Başkanı Nuri Albayrak, Fatih Tekke'yi, kiralık olarak almak için Rusya'nın Zenit Kulübü'ne teklifte bulunduklarını söyledi.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, golcü futbolcu Fatih Tekke'yi, bordo-mavili takıma kiralık olarak kazandırmak için Rusya'nın Zenit Kulübü'ne teklifte bulunduklarını ancak şu ana kadar net bir cevap alamadıklarını belirterek, bu transferin gerçekleşmesi için çalışmaların sürdüğünü söyledi.
Olaylı Sivasspor maçı ile lige zor başladıklarını belirten Albayrak, "Sivasspor maçı dışında, Gençelerbirliği Oftaşspor ve Çaykur Rizespor maçlarını rahat geçtik. Futbolcularımızı ve teknik heyetimizi tebrik ediyorum. Bugün tahkime başvurup 5 maç seyircisiz oynama cezasını asgariye indirmek için elimizdeki bütün bilgi ve belgelere sunacağız. Sivasspor ile oynadığımız ligin ilk maçını da Trabzonspor kazanmıştı. Hakem hataları nedeni ile maç bu duruma geldi. Biz ilk maçın da tescilini bekliyoruz. Sonuç olarak ligde lider olarak yolumuza devam edeceğiz" dedi.

Transferin son gün ve son saate kadar olabileceğini belirten Albayrak, "Transfer ile ilgili olarak çalışmalarımız sürüyor. Net bir şey yok. Fiyatların Trabzonspor mali yapısına uygun, iç bünyemizde yer alan futbolcularla dengeli olacak bir oyuncu bulursak transfer yapabiliriz" açıklamasında bulundu.
Trabzonspor'un eski takım kaptanı Fatih Tekke'nin transferi ile ilgili olarak da açıklamada bulunan Albayrak, Fatih Tekke için Rusya'nın Zenit Kulübü'ne kiralık olarak bir teklifide bulunduklarını belirterek, "Bize net olarak bir sonuç vermediler. Şu anda bu transferle ilgili olarak beklemedeyiz" diye konuştu.
Fatih Tekke'nin Fenerbahçe'ye olası bir transferini de değerlendiren Albayrak, "Fatih Tekke Trabzonspor'un takım kaptanıydı. O günkü şartlarda kendisini Zenit Kulübü ile karşılıklı anlaşarak verdik. Fatih Tekke bizim evladımızdır. Nereye giderse gitsin Trabzonspor'un kaptanıdır. Trabzon'un evladıdır. Nereye giderse gitsin biz ona her zaman her yerde sahip çıkarız. Kendisi profesyonel bir sporcudur. Geçimini futboldan sağlıyor. Öncelikle bize gelmesini isteriz. Biz Fatih Tekke ile her şartta
anlaşabiliyoruz. Ancak Zenit Kulübü ile şu ana kadar istediğimiz şartlarda anlaşamadığımız için beklemedeyiz" şeklinde konuştu.
Seyircisiz oynamalarını da değerlendiren Albayrak, "Taraftar bu takımın 12. adamıdır. Bu galibiyeti, bu coşkuyu seyirciyle beraber yaşamak isterdik. Üzgünüz ama Trabzonspor taraftarı ve halkı çok centilmendir. Rakibi alkışlayan bir taraftarımız var. Futboldan anlayan, futbolu bilen çok iyi taraftarımız var. 3-5 kişinin yapmış olduğu bu hareketleri Trabzonspor Kulübü'ne kimse mal edemez. Trabzonspor, inşallah bu sezon hedeflerine camiası ile birlikte ulaşacaktır" diyerek sözlerini tamamladı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum