1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon fırtınasına İBB freni: 0-0
Trabzon fırtınasına İBB freni: 0-0

Trabzon fırtınasına İBB freni: 0-0

Turkcell Süper Lig'in 22. haftasında Trabzonspor, sahasında konuk ettiği İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile golsüz berabere kaldı.

A+A-

2010'a fırtına gibi bir giriş yapan ve 3 haftalık galibiyet serisiyle zirveyle aradaki puan farkını kapatmaya başlayan Trabzonspor, sezonun ilk yarısında 6-1 yendiği İBB engelini geçemedi ve 0-0'lık sonuçla üstüste 2 beraberliğini aldı.

Ziraat Türkiye Kupası çeyrek finalinde safdışı bıraktığı rakibi karşısında oyuna son maçlardaki gibi hızlı başlayamayan Trabzonspor, ikinci yarının yıldızı Alanzinhho'nun da etkisiz bir gününde olması nedeniyle ilk yarıda önemli pozisyon yakalayamadı.

İkinci yarıya iki değişiklikle başlayan bordo mavili ekip, 53. dakikada gole çok yaklaştı ancak Teo'nun vruşu kale çizgisinde yatan Colman'a çarptı ve mutlak bir pozisyon kaçmış oldu.

83. dakikada Selçuk ile bir topu da direkten dönen bordo mavili ekip aradığı gole ulaşamadı ve mücadele 0-0 sona erdi.

Bu sonuçla üstüste 2. beraberliğini alan Trabzonspor, puanını 38'e çıkarırken, İBB de 31 puana yükseldi.

STAT: Hüseyin Avni Aker
HAKEMLER: Yunus Yıldırım xx, Adil Sinem xx, Muhittin Gürses xx
TRABZONSPOR: Onur xx, Ömer Aysan xx (Gabriç dk. 46 xx, Burak Yılmaz dk. 76 xx), Giray xx, Egemen xx, Cale xx, Selçuk xx, Colman xx, Serkan xx, Engin xx, Alanzinho xx (Teofilo dk. 46 xx), Umut xx
YEDEKLER: Tolga, Rasim Can, Song, Ferhat
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
İSTANBUL BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESPOR: Hasagic xx, Rızvan xx, Vinicius xx, Barbosa xx (Can Arat dk. xx), Ekrem xx, Serhat xx, Sylla xx, Efe xx, İskender xx, Tevfik xx (Ali dk. 80 xx), Tum x (Gökhan dk. 46 xx)
YEDEKLER: Oğuzhan, Okan, Mahmut, Ergün
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı
SARI KARTLAR: Rızvan, Serhat (İstanbul Büyükşehir Belediyespor), Selçuk, Teofilo, Colman, Engin (Trabzonspor)

İLK YARIDAN DAKİKALAR
7. dakikada Engin'in uzun pasında, savunmanın arkasına sarkan Alanzinho top ile buluştu. Bu futbolcunun kalecinin üstünden aşırtmak istediği top üsten auta çıktı.

9. dakikada sağ kanatta Tevfik'in rakibinden sıyrılarak yaptığı vuruşta, kaleci Onur, yatarak topu kontrol etti.

22. dakikada Engin'in düşürülmesi sonucu sol kanattan Selçuk'un kullandığı serbet atışta, top direğin dibinden auta çıktı.

25. dakikada ceza alanı önünde bir anda topla buluşan Alanzinho'nun şutunda, top, kaleci Hasagiç'de kaldı.

35. dakikada ceza alanı içi sağ çaprazındaki Serkan'ın şutunda, kaleci Hasagiç, Engin'in önündeki topu yatarak kontrol etti.

İKİNCİ YARIDAN DAKİKALAR
55. dakikada Serkan'ın sağdan ortasında, Colman'ın dokunduğu top, kaleci Hasagiç'den döndü. Dönen topu yakın mesafede Teofilo tamamlamak istedi, ancak çizgi üzerinde Rızvan tehlikeyi önlemeyi başardı. 

61. dakikada Sylla'nın pasında soldan ceza alanı içinde topla buluşan Tevfik'in şutunda, kaleci Onur topu kornere çeldi. 

73. dakikada Engin'in soldan ortasında, Teofilo'nun aşırdığı topu arka direkte altı pas içindeki Gabriç, kötü bir vuruşla üstten auta gönderdi. 

81. dakikada Gökhan'ın ceza alanı dışından sert şutunda, kaleci Onur, sağ köşesine gelen topu yatarak kornere çeldi. 

84. dakikada Selçuk'un ceza alanı içinden yerden vuruşunda, kaleci Hasagiç'i geçen top, yan direğe çarparak auta çıktı. 

90 + 2. dakikada Engin'in soldan ortasında, yakın mesadeki Giray'ın şutunda kaleci Hasagiç, topu kornere göndererek mutlak bir golü önledi.

Karşılaşma 0-0 sona erdi.

Fotoğraflar:














































HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum