1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon İnter'e güvendi, yarı yolda kaldı!
Trabzon İnter'e güvendi, yarı yolda kaldı!

Trabzon İnter'e güvendi, yarı yolda kaldı!

Fransa'nın Lille takımı ile deplasmanda 0-0 berabere kalan Trabzonspor, İnter'in evinde 87. dakikada yediği golle CSK'ya yenilmesi sonucu üst tura çıkamadı.

A+A-

Şampiyonlar Ligi'nde Trabzonspor Lille ile 0-0 berabere kalarak B Grubu'nu 3. sırada tamamladı. son dakikalara kadar, yoluna Şampiyonlar Ligi'nde devam etme şansı bulunan bordo mavililer, CSKA'nın 87. dakikada attığı golle Iner'i deplasmanda 2-1 yenmesiyle grubu 3. sırada tamamladı.

Şampiyonlar Ligi B Grubu son maçında, deplasmanda Fransa'nın Lille takımı ile karşılaşanTrabzonspor, tarihinde ilk kez katıldığı grup maçlarında bir üst tura yükselerek bir ilki daha gerçekleştirmek istiyordu.

10 puanlı Inter'in ilk sırada bitirmesinin kesinleştiği grupta 6 puan ile ikinci sırada son haftaya giren bordo-mavililer, son maçlar öncesi 5'er puanla arkasından gelen Lille ve CSKA Moskova'nın önünde mutlu sona ulaşmayı hedefliyordu.

STAT: Lille Metropole
HAKEMLER: Pedro Proença xx, Tiago Trigo xx, Ricardo Santos xx (Portekiz)
LİLLE: Landreau xx, Debuchy xx, Basa xx, Chedjou xx, Beria xx (Bonnart dk. 84 x), Balmont xx, Mavuba xx, Payet xx (Rodelin dk. 89 ?), Joe Cole xx (Obraniak dk. 69 x), Hazard xx, Sow xx
YEDEKLER: Enyeama, Souare, Gueye, Jelen
TEKNİK DİREKTÖR: Rudi Garcia
TRABZONSPOR: Tolga xxx, Celustka xx (Adrian dk. 33 xx), Giray xx, Glowacki xx, Cech xx, Serkan xx, Zokora xx, Colman xx, Halil xx, Alanzinho xx (Paulo Henrique dk. 65 x), Burak x (Mustafa Yumlu dk. 90 ?)
YEDEKLER: Onur, Ferhat, Aykut, Pawel Brozek
TEKNİK DİREKTÖR: Şenol Güneş
SARI KARTLAR: Balmont, Chedjou, Beria (Lille), Zokora, Adrian (Trabzonspor)

Metropole Stadı'ndaki mücadeleye beklendiği gibi ev sahibi hızlı başladı. Ancak Fransız ekibibin yoğun baskısı karşısında Tolga kalesinde devleşti ve Lille'in öne geçmesine izin vermedi. Trabzonspor'u ilgilendiren diğer maçta ise Inter ile CSKA 0-0 berabereydi.

İlk yarıdaki baskısından ikinci 45 dakikada biraz olsun kurtulan Trabzonspor, Henriuqe ve Burak ile net fırsatlar buldu ama bunları kullanamadı. Son dakikalarda bir kötü haber de İtalya'dan geldi. CSKA, son dakikalarda Inter karşısında 2-1 öne geçince temsicimize 2. tur için kazanmaktan başka çare kalmadı.

Ancak Trabzonspor aradığı golü bir türlü bulamadı ve mücadele 0-0 sona erdi. Böylece puanını 8'e çıkaran CSKA, grubu 7 puanla tamamlayan Trabzon'un önünde 2. sıraya yerleşti ve Şampiyonlar Ligi'nde yoluna devam eden takım oldu.

Trabzonspor yoluna Avrupa Ligi'nde devam edecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız