1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon orada Fener'i yenemiyor
Trabzon orada Fener'i yenemiyor

Trabzon orada Fener'i yenemiyor

En son 1997–98 sezonunda deplasmanda Fenerbahçe'yi 3–1 mağlup eden bordo-mavililer, son 10 sezonda yaptığı maçlarda galip gelemedi.

A+A-

Turkcell Süper Lig'de hafta sonu deplasmanda Fenerbahçe ile karşılaşacak Trabzonspor, rakibiyle dış sahada yaptığı maçlarda galip gelmekte zorlanıyor.

En son 1997–98 sezonunda Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda Fenerbahçe'yi 3–1 mağlup eden bordo-mavililer, son 10 sezonda yaptığı maçlarda galip gelme başarısı gösteremedi. Karadeniz ekibi, söz konusu 10 maçta 8 mağlubiyet, 2 beraberlik aldı.

Trabzonspor, Fenerbahçe ile deplasmanda yaptığı 10 maçın hepsinde kalesinde gol gördü. 10 maçta 26 gol yiyen Karadeniz ekibi, rakip filelere 13 gol gönderdi.

Bordo-mavililer, söz konusu dönemler içerisinde sadece 1998–99 sezonunda kalesinde 1 gol görürken, diğer maçlarda 2 veya daha üstü gol yedi.

Trabzonspor'un kulüp genel sekreteri Hasan Yener, Trabzonspor'un 10 sezondur rakibi karşısında deplasmanda kazanamamasına ilişkin, ''Şükrü Saraçoğlu Stadı'nda oynamak gerçekten zor. Ama şu bir gerçek ki Trabzonspor kadrosuyla her takımı, her yerde yenecek güçtedir. Deneyimli oyuncularımız var. Deneyimli oyuncular böyle atmosferleri severler. Kazanma adına bütün gücümüzü ortaya koyacağız'' değerlendirmesini yaptı.

Fenerbahçe maçlarının özellikle İstanbul'da zor maçlar olduğunu kaydeden Yener, ''Birbirlerine yakın güçte olan takımların maçlarında şans faktörü de önemli. İstanbul'da iyi bir sonuç almak istiyoruz. Ama öncelikli hedefimiz kaybetmemek. Tabii ki galibiyet çok daha iyi olur'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız