1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon oynadı Beşiktaş golleri attı
Trabzon oynadı Beşiktaş golleri attı

Trabzon oynadı Beşiktaş golleri attı

Trabzonspor evinde karşılaştığı Beşiktaş'a 2-0 yenildi. Maçta üstün taraf Trabzonspor'du. Ancak, goller Beşiktaş'tan geldi...

A+A-

Beşiktaş, 12. haftada konuk olduğu Trabzon deplasmanında Ernst ve Bobo'nun golleriyle 2-0 kazanmayı başardı.

Siyah-Beyazlılar 90 dakika boyunca etkisiz bir futbol sergilemesine karşın Ernst ve Bobo'nun attığı gollerle maçtan galip ayrılmasını bildi.

Beşiktaş'ta maçın kuşkusuz en yıldız ismi Trabzonspor'un bir çok gol pozisyonunda kalesinde devleşen Hakan oldu. Hakan takımının 3 paun kazanmasında başrolü oynadı.

Karşılaşma boyunca Trabzonspor daha baskılı bir futbol ortaya koymasına karşın golü bulan taraf Beşiktaş oldu. 47. dakikada kendi gayretleriyle Trabzonspor ceza sahası dışından çok güzel bir gol atan Ernst takımını 1-0 öne geçiren isim oldu.

Golden sonra karşılaşma adeta tek kaleye döndü. Trabzonspor Beşiktaş kalesinde müthiş bir baskı kurmasına karşın rakip savunmayı ve Hakan Arıkan'ı geçemedi. Karşılaşmada uzatma dakikalarında ise Bobo'nun attığı gol maçın skorunu tayin etti.

Trabzon: 0 Beşiktaş: 2
Beşiktaş bu galibiyetle birlikte puanını 24'e çıkarırıken, Trabzonspor 18 puanda kaldı.

HAKEMLER: Kuddusi Müftüoğlu, Cem Satman, Alper Ulusoy, Suat Arslanboğa
STAT: Avni Aker,
TRABZONSPOR: Sylva, Tayfun, Song, Egemen, Cale (Dk. 81 Serkan), Colman, Ceyhun, Selçuk (Dk 63 Alanzinho), Gabriç (Dk. 55 Engin), Umut, Gökhan
TEKNİK DİREKTÖR: Hugo Broos
BEŞİKTAŞ: Hakan, İbrahim Toraman, Ferrari, Sivok, İsmail Köybaşı, Fink, Ernst, Uğur (Dk. 46 İbrahim Kaş), Ekrem, Tabata (Dk. 46 Yusuf), Nobre (Dk. 76 Bobo)
TEKNİK DİREKTÖR: Mustafa Denizli
GOLLER: Dk. 47 Ernst, Dk 90+3 Bobo
SARI KART: Dk. 47 Ceyhun
24945

24946

24947

24948

24949

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
9 Yorum