1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon Sami'ye 3 yıllık imza attırdı
Trabzon Sami'ye 3 yıllık imza attırdı

Trabzon Sami'ye 3 yıllık imza attırdı

Trabzonspor, Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından gurbetçi oyuncu Sami Büyüktopaç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

A+A-

Trabzonspor, daha önce anlaşmaya vardığı ve Bolu kampına dahil ettiği Hollanda'nın NEC Nijmegen takımından gurbetçi oyuncu Sami Büyüktopaç ile 3 yıllık sözleşme imzaladı.

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki imza töreninde hazır bulunan Basın ve Halka İlişkiler Sorumlusu Levent Erkuloğlu, Sami'yi daha önce bünyelerine kattıklarını ifade ederek, "Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak güçlü ve geniş bir kadro oluşturduk. Kendilerini yurtdışında ispatlamış oyuncuları da kadromuza kattık. Sami de bu oyunculardan biri. Kampta gösterdiği performans ile de uzun yıllar Trabzonspor'a hizmet edeceğini gösterdi" dedi.

Erkuloğlu, fikstür çekimiyle ilgili olarak ise, "Bu saatten sonra fikstürün bizim için pek önemi yok. İyi bir kadro kurduk ve zirveyi zorlayacağız. İlk maçımızda iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İlk maçımızı seyircisiz oynayıp oynamayacağımız da net değil. Ama biz artık bunun böyle olmasını istemiyoruz. Seyircisiz oynamamız halinde taraftarlarımız takımlarını görmekten mahrum olacaklar" diye konuştu.

Senegalli kaleci Tony Sylva ile ilgili olarak ise Erkuloğlu, "Bizimle bir problemi yok, kulübüyle bir problemi var. Bu sorununu çözerse transfer edeceğiz. Kapımız ona açık" şeklinde konuştu.;

Sami Büyüktopaç ise Trabzonspor gibi büyük bir camiaya geldiği için mutlu olduğunu ifade ederek, "İki taraf içinde inşallah hayırlı olur. Yaşım daha 20. İlerleyen yıllarda kendime daha çok şeyler katacağıma inanıyorum" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız