1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon-Sivas maçı tekrar mı?
Trabzon-Sivas maçı tekrar mı?

Trabzon-Sivas maçı tekrar mı?

Federasyon Üyesi Kemal Ünsal'ın, "Alacağımız sonuç, kamuoyunu rahatlatacak" ifadeleri, bu maçın yeniden oynanabileceği ihtimalini öne çıkardı.

A+A-

Federasyon Üyesi Kemal Ünsal'ın, "Alacağımız sonuç, kamuoyunu rahatlatacak" açıklaması maçın tekrarlanacağı yorumlarına yol açtı.

Futbol Federasyonu olaylı Trabzonspor- Sivasspor maçı için vereceği kararı haftaya bıraktı. Yönetim kurulu üyesi Kemal Ünsal'ın, "Gerekli bilgi ve belgeleri topluyoruz. Alacağımız sonuç, kamuoyunu rahatlatacak. Bu konuda kimsenin şüphesi olmasın" açıklaması maçın tekrar edileceği yorumlarını da peşinde getirdi.

TOPLANTI SALI GÜNÜ

Kemal Ünsal, "PFDK gereken cezaları verdi. Yönetim olarak biz de maçın nihai sonucunu vereceğiz. Basında yer aldığının aksine hukuk kurulundan bize gelen bir yazı olmadı" dedi. Ünsal, Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu'nun salı günü toplanabileceğini de sözlerine ekledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız