1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon tekrara da itiraz ediyor
Trabzon tekrara da itiraz ediyor

Trabzon tekrara da itiraz ediyor

Trabzonspor Kulüp Başkanı Nuri Albayrak, hakemi suçlu bulan TFF'nin cezayı Trabzon'a kestiğini öne sürdü.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Nuri Albayrak, Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) Yönetim Kurulu'nun Trabzonspor-Sivasspor maçının tekrar oynanması için aldığı karara itiraz edeceklerini belirterek, Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'na (PFDK) sevk edilmesine ise bir anlam veremediğini söyledi.
Bundan sonra hukuki yollara başvuracaklarını ifade eden Albayrak, "Pazar günü oynanan maçtan sonra herkes Trabzonspor'u yerden yere vurmaya başladı. Biz Trabzonspor olarak bu olayda mağdur olduğumuzu, haklı olduğumuzu anlattık. Hakem Bülent Demirlek ile başlayan yanlış kararlar, TFF'nin almış olduğu karar ile devam etti. Federasyon, hakemin maçı tatil etmesini uygun bulmadığını söylüyor ancak hakemi suçlu bulan federasyon cezayı bize kesiyor. Hakem hakkında soruşturma açılıyor. Bunun üzerine kalkıp maçın tekrarı isteniyor. Alınan kararı yanlış buluyoruz'' dedi.
Bordo-mavili kulübün başkanı Nuri Albayrak, TFF Yönetim Kurulu tarafından iki yönetici arkadaşıyla birlikte PFDK'ya sevk edilmesine bir anlam veremediğini kaydederek, "Biz olayların başından beri yaptığımız açıklamalarla adaletli bir karar verilmesini istedik. Alınacak olan kararın Türk futbolu için bir örnek teşkil etmesini istedik. Birinin hakkı alınıp, bize verilsin hiçbir zaman istemedik. Trabzonspor bunu hiçbir zaman yapmadı ve bundan sonrada yapmayacak. Hakem hatasıyla olayların geldiği noktada
Trabzonspor'un hakkı yenmiştir. Müsabakayı 1-0 önde getirirken, maçın bitimine saniyeler kala bütün tedbirlerin alınmasına rağmen maçın oynatılmaması çok düşündürücüdür. Bizim tek derdimizi adaletli karar alınmasıdır. Yaptığımız açıklamalarda Trabzonspor'un haklarını koruduk. Kimseye hakaret etmedik. Bundan sonra da Trabzonspor'un haklarını her platformda koruyacağım" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız