1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon yabancı hocaya döndü
Trabzon yabancı hocaya döndü

Trabzon yabancı hocaya döndü

Güney Kore'nin FC Seul Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş konusunda beklenen sonucu alamayan Trabzonspor'da ibre yabancı teknik adama döndü.

A+A-

Güney Kore'nin FC Seul Takımı Teknik Direktörü Şenol Güneş konusunda beklenen sonucu alamayan Trabzonspor'da ibre yabancı teknik adama döndü. Bordo-mavili yönetimin gündeminde ilk planda Vahid Halilhodziç, Georges Leekens, Van Basten gibi isimler yer alıyor.

Teknik direktör konusunda tüm planlarını Şenol Güneş üzerine yapan Trabzonspor Yönetimi, Seul kulübünden izin koparamayınca alternetif isimlere yöneldi. Bordo-mavili yönetim, Şenol Güneş ismi dışında yerli bir teknik adama sıcak bakmazken, camia ise yerli bir teknik adamın takımın başına gelmesinde diretiyor. Camia, Giray Bulak, Tolunay Kafkas, Aykut Kocaman, Ertuğrul Sağlam, Abdullah Avcı gibi isimleri tartışırken, bordo-mavili yönetim ise yurt dışından bir teknik adamı takımın başına getirmek için
girişimlerini sürdürüyor. Alternatif isimler üzerinde duran Trabzonspor, Turkcell Süper Lig'i tanıyan ve daha önce bordo-mavili kulüpte görev yapmış Vahid Halilhodziç, Georges Leekens gibi isimleri ön planda tutarken Hollandalı teknik adam Van Basten de gündemde yer alıyor.

Gelecek sezon için takımde direkt oynayabilecek isimleri belirleyen ancak gelecek olan yeni teknik direktörü bekleyen bordo-mavili yönetim, takım kaptanı Hüseyin Çimşir ve Serkan Balcı ile de görüşmelerini belirlenecek teknik direktör sonrasına bıraktı. Bordo-mavili kulüp ile sözleşmeleri sona eren Hüseyin ve Serkan Balcı'nın gelecek sezon takımda olup olmayacakları konusunda oyuncularla masaya oturmayan yönetim, orta sahayı daha güçlü tutabilecek isimlere bırakmayı düşündüğü ancak yeni gelecek olan
teknik adamın da fikrini almak istediği öğrenildi.

Trabzonspor takım kaptanı Hüseyin Cimşir ve tecrübeli oyuncu Serkan Balcı'nın yönetimin tutumu karşısında, kendilerine gelecek olan teklifleri değerlendirebilecekleri öğrenildi. Özellikle Hüseyin Cimşir'e Rus kulüplerinin büyük bir ilgi duyduğu belirtiliyor.
Öte yandan, Trabzonspor'un peşinde olduğu Kopenhag'tan Atiba Hutchinson'a markajı da sürüyor. Bu oyuncunun takıma kazandırılması için tüm imkanlarını zorlayan bordo-mavili yönetim, yönetici bazında bu transfer görüşmelerine devam ediyor. Bordo-mavileler, bu transferin gerçekleşmemesi halinde Hırvat futbolcu Perisic transferini bitirecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum