1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'a Ersen şoku!
Trabzon'a Ersen şoku!

Trabzon'a Ersen şoku!

FIFA, golcü oyuncunun İspanyol kulübü Recreativo Huelva'nın futbolcusu olduğunu karara bağladı.

A+A-

FIFA, golcü oyuncunun İspanyol kulübü Recreativo Huelva'nın futbolcusu olduğunu karara bağladı. Bu durum İspanya ve Türkiye Futbol Federasyonu'na faksla bildirildi...


Trabzonspor, FIFA kararıyla golcü futbolcusu Ersen Martin'i elinden kaçırdı. İspanyol Recreativo Huelva ile 31 Ağustos'ta tecrübeli futbolcusu için protokol imzalayan bordo - mavililer, paranın zamanında yatırılmadığı gerekçesiyle Ersen'in satışından vazgeçmişti.

Karadeniz ekibinin bu davranışına çok kızan Recreativo ise olayı FIFA'ya taşımış, hem Ersen'i istemiş, hem de Trabzonspor'a centilmenlik dışı hareketten dolayı dava açmıştı.

Durumu inceleyen FIFA, ilk olarak Ersen Martin'in durumu hakkında ön karar çıkardı ve golcünün Recreativo Huelva'nın malı olduğuna karar verdi.

Son tarih 21 Eylül

İspanya ve Türkiye Futbol Federasyonu'na durumu bir faksla bildiren FIFA'nın, Ersen Martin'in en geç 21 Eylül'e kadar yeni kulübü Recreativo Huelva'da olmasını istedi. Ayrıca Türkiye Futbol Federasyonu'ndan Trabzonspor'un savunmasının alınmasını da talep etti.

Karadeniz ekibinin göndereceği savunmayı inceleyecek olan FIFA'nın, buna göre Trabzonspor'un Ersen Martin konusunda suçlu olup olmadığına karar verecek.

Eğer bordo - mavili kulüp FİFA tarafından suçlu bulunursa ceza alması gündeme gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız