1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'a Kolombiya takviyesi!
Trabzon'a Kolombiya takviyesi!

Trabzon'a Kolombiya takviyesi!

Trabzonspor, Kolombiya'nın Atletico Junior takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez ile sözleşme imzaladı.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener ve Genel Sayman Mahmut Aksu ve İdari Genel Sekreter Metin Kazancıoğlu Kolombiya'da sürdürdükleri transfer çalışmalarını mutlu sonla noktalayarak Teofilo Gutierrez ile 3.5 yıllık sözleşme imzaladılar.

Trabzonspor'un renklerine kattığı Kolombiya'nın Deportiva Junior de Barranquilla takımının 25 yaşındaki golcü oyuncusu Teofilo Gutierrez, dünyanın en iyi golcüleri arasında yer aldı.

Uluslararası Futbol Tarihi ve İstatistikleri Federasyonu (IFFHS) internet sitesinde 2009 yılının dünyadaki en iyi golcülerini açıkladı. 43 maçta 30 gol atan Trabzonspor'un yeni transferi Teofilo Gutierrez 4. sırada yer aldı.

GUTİERREZ'İN KARİYERİ

Trabzonspor'un yeni transferi Teofilo Gutierrez 17 Mayıs 1985 yılında Kolombiya'nın Barranquilla kentinde dünyaya geldi. Golcü futbolcu Teofilo, 15 yaşından beri altyapısında forma giydiği Deportiva Junior de Barranquilla genç takımında üst üste iki sezon gol krallığına erişmesiyle yakaladığı büyük çıkıştan sonra A takım bünyesine dahil edildi.

Teofilo, geçtiğimiz sezon Kolombiya Açılış Ligi'nde 16, Kapanış Ligi'nde de 14 gol attı ve gol kralı oldu. Teofilo'nun bu performansı sayesinde Deportiva Junior de Barranquilla ligi ikinci sırada tamamladı ve Libertadores Kupası'na katılmaya hak kazandı.

Teofilo, ilk kez 2010 Dünya Kupası elemelerinde çağrıldığı Kolombiya Milli Takımı'yla ikisi resmi biri hazırlık maçı olmak üzere toplam üç maçta forma giydi ve iki gol kaydetti.

Teofilo evli ve biri kız, biri erkek 2 çocuk babası.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız