1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da 19 İranlı yakalandı
Trabzon'da 19 İranlı yakalandı

Trabzon'da 19 İranlı yakalandı

Trabzon'daki polis ve jandarma operasyonuda çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla İran uyruklu 19 kişi yakalandı.

A+A-

Trabzon'da polis ve jandarma ekiplerinin birlikte gerçekleştirdiği operasyon sonrasında çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları iddiasıyla İran uyruklu 19 kişi yakalandı.
Edinilen bilgiye göre, Yomra İlçesi'nde hırsızlık olayına karışarak 31 KB 892 plakalı otomobille kaçtıkları ihbarını değerlendiren Akçaabat Emniyet Müdürlüğü ile İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, bu aracı takibe aldı. Polis ekiplerince durdurulan aracın içinde bulunan 2 kişi gözaltına alınırken, İran uyruklu olduğu belirlenen şahısların verdiği bilgiler doğrultusunda, Akçakale Beldesi'nde bulundukları bölgeye Jandarma ekipleri tarafından bir operasyon düzenledi. Operasyonda İran uyruklu 5'i çocuk, 6'sı kadın toplam 17 kişi yakalandı. Şahısların üzerlerinde ve bulundukları yerlerde yapılan aramalarda, 3 bin dolar, bin Avro ile çeşitli ülkelere ait paralar ele geçirildi. Şahısların geçtiğimiz Cuma günü Hayrat İlçesi'nde bir banka şubesinden 2 bin 350 Avro'nun 'tırnakçılık' usülü ile çalınması ile Akçaabat, Tonya, Düzköy ve Trabzon merkezde çok sayıda hırsızlık olayına karıştıkları tespit edildi. Şahısların üzerlerinden kimlik çıkmadığı belirtilirken, soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız