1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da 3 boğulma olayı
Trabzon'da 3 boğulma olayı

Trabzon'da 3 boğulma olayı

Sıcak hava ile birlikte Trabzon'un Of ve Çaykara ilçelerinde meydana gelen boğulma vakalarında toplam 3 kişi hayatını kaybetti.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, ilk olarak Of İlçesi Soğukpınar Beldesi'nde dün akşam saat 17.00 sıralarında arkadaşları ile birlikte denize giren Şehit Ahmet Türkkan Lisesi öğretmenlerinden Kemal Serdar, boğularak hayatını kaybetti.Serdar'ın cesedini arama çalışmaları devam ediyor.
Of İlçesi Eskipazar Beldesi'nde ise Semih Barut (21) isimli üniversite öğrencisi dün akşam saatlerinde arkadaşları ile birlikte serinlemek için denize girdi. Akıntıya kapılarak gözden kaybolan Barut'un da arama çalışmalarının devam ettiği bildirildi.
Çaykara İlçesi Uzungöl Beldesi'nde ise dün gece Mehmet Uğur Yeni (24) arkadaşı Sezgin Birlik ile motorsikletiyle Gölbaşı-Taşkıran istikametine seyir halindeyken direksiyon hakimiyetini kaybederek göle düştü. Sezgin Birlik yüzerek gölden çıkarken, Mehmet Uğur Yeni ise gölde boğularak hayatını kaybetti. 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum