1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Trabzon'da chat aşkı intihar ettirdi
Trabzon'da chat aşkı intihar ettirdi

Trabzon'da chat aşkı intihar ettirdi

2 yıl önce internette chat yaparken tanıştığı ve bir yıl önce dini nikahla evlendiği genç kız tarafından terk edilen üniversite öğrencisi intihar etti.

A+A-

Trabzon'da, 2 yıl önce internette chat yaparken tanıştığı ve bir yıl önce dini nikahla evlendiği genç kız tarafından terk edilen üniversite öğrencisi Murat Sağlam, evinde kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.
Karadeniz Teknik Üniversitesi (KTÜ) İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü 2. sınıf öğrencisi Murat Sağlam (19), iki yıl önce internette chat yaparken Almanya'da yaşayan gurbetçi bir ailenin kızı olan Reşide S. (19) isimli kızla tanıştı. Reşide ile sürekli internette görüşen ve ona aşık olan Sağlam, bir yıl önce dini nikahla Reşide S. ile evlendi. Vakfıkebir İlçesinde ev tutan çift arasında bir süre sonra sorunlar yaşanmaya başladı. Murat Sağlam, üniversitedeki derslerine gitmeyi bırakırken ilçede bir fotoğraf stüdyosunda çalışmaya başladı. Bu arada astsubay okulu sınavlarına hazırlanan Murat Sağlam ile eşi Reşide S. arasında geçtiğimiz pazartesi günü evlerinde tartışma çıktı. Tartışma sırasında eşi tarafından darp edildiğini iddia eden Reşide S., İlçe Polis Karakolu'na başvurarak şikayetçi oldu. Şikayet üzerine Murat Sağlam, polis tarafından ifadesine başvurulmak üzere karakola getirildi.
Reşide S. ise evini terkederek otobüsle ilçeden ayrıldı. İfadesinin alınmasının ardından serbest bırakılan Sağlam, evine döndüğünde eşi tarafından terk edildiğini anladı. Yatak odasında eşinin resimlerini ve gelinliğini yatağın üzerine seren genç, yatağa ''Canım Karıma' şeklinde başlayan bir not bırakarak kafasına sıktığı tek kurşunla intihar etti.
Gencin cesedi, ailesi köylerine fındık toplamaya gittiği için ancak dün akşam saatlerinde bulundu. Çarşı Mahallesi'ndeki evin yatak odasında bulunan cesedin yanında el yapımı silah bulundu.
Bugün ilçedeki Merkez Yeni Camii'nde ikindi namazı sonrası cenaze namazı kılındı. Murat Sağlam, Sinanlı köyündeki aile kabristanlığında toprağa verildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
4 Yorum