1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da esrar operasyonu
Trabzon'da esrar operasyonu

Trabzon'da esrar operasyonu

Trabzon'da polisin yaptığı uyuşturucu operasyonunda 7 kilogram 674 gram esrar ele geçirilirken, olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı adliyeye sevk edildi.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından uyuşturucu madde ticaretine yönelik yapılan çalışmalar kapsamında, bazı kişilerin Diyarbakır'dan Trabzon'a gelerek piyasaya esrar maddesi sürecekleri bilgisi üzerine, M.Ö., S.Y. ve M.T. isimli şahıslar, dün Çömlekçi Mahallesi'ndeki bir kafeye girmek üzereyken düzenlenen operasyon sonucu yakalandı. Şahıslardan M.Ö.'nün üzerinde ele geçirilen çuvalda yazılı arama izni doğrultusunda yapılan aramada ise yatak, battaniye ve yastıkların içine gizlenmiş vaziyette 2 adet siyah poşet içinde toplam 7 kilogram 674 gram kubar esrar maddesi ile fotoğrafı değiştirilmiş 1 adet sürücü belgesi ele geçirildi. Olayla ilgili gözaltına alınan 3 zanlı ilk sorgularının ardından adliyeye sevk edildi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız