1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Fatih Tekke sesleri
Trabzon'da Fatih Tekke sesleri

Trabzon'da Fatih Tekke sesleri

Bursa maçının bitiminde bordo-mavili taraftarlar 'Fatih Tekke' diye sloganlar atarken, yönetim kurulunu da istifaya davet etti.

A+A-

Trabzonspor'da teknik direktör Hugo Broos, Brezilyalı oyuncu Alanzinho'yu 18 kişilik maç kadrosuna almazken, Egemen Korkmaz, Hrvoje Cale, Tjikuzu gibi yedek kulübesine aldığı isimlere forma şansı vermedi.

FATİH TEKKE SESLERİ

-Trabzonspor'un eski takım kaptanı Hüseyin Çimşir, Bursaspor formasıyla Hüseyin Avni Aker Stadı'na çıktı. Hüseyin'e taraftarlar maç sonunda sevgi gösterisinde bulundu.

-Karşılaşmanın bitiminde bordo-mavili taraftarlar 'Fatih Tekke' diye sloganlar atarken, yönetim kurulunu da istifaya davet etti.

-Bir grup Bursaspor taraftarı da karşılaşmayı izleyerek takımlarına destek verdiler.

-Trabzonspor'da forvet oyuncuları Gökhan Ünal ile Umut Bulut, ligin 4. haftasında da takımları adına gol atamazken, Arjantinli oyuncu Colman bu sezon ilk golünü kaydetti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız