1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da kanlı kavga: 5 ölü
Trabzon'da kanlı kavga: 5 ölü

Trabzon'da kanlı kavga: 5 ölü

Trabzon'un Çaykara ilçesinde sabah saatlerinde meydana gelen kavgada kaleşnikoflu saldırgan tam 5 kişiyi öldürdü.

A+A-

Alınan bilgiye göre, ilçeye bağlı Ulucami köyünde henüz belirlenemeyen bir nedenle akrabalar arasında tartışma yaşandı. Tartışmanın büyüyerek kavgaya dönüşmesi üzerine 5 kişi hayatını kaybetti.
Edinilen bilgiye göre, ilçeye bağlı Ulucami Köyü Kaban Mahallesi'nde Muzaffer Karkar'a ait evde bu sabah saat 05.00 sıralarında Eyüp T. isimli şahıs henüz belirlenemeyen bir nedenle kayınpederi Muzaffer Karkar (54), baldızı Yeter (26) ile kardeşleri Metin (12) ve Murat Karkar'ı (13) kaleşnikof marka makineli tüfekle öldürdü. Olay sonrası otomobille kaçarken evden yaklaşık 500 metre uzakta yolda Ali Güven isimli şahsı da ağır yaralayan Eyüp T. kayıplara karıştı. Ağır yaralı olarak Of Devlet Hastanesi'ne kaldırılmaya çalışılan Ali Güven yolda hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
3 Yorum