1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da kaza: 1 ölü 4 yaralı
Trabzon'da kaza: 1 ölü 4 yaralı

Trabzon'da kaza: 1 ölü 4 yaralı

Trabzonda meydana gelen kazada, Erzurum Askeri Hastanesi'nde görev yaptığı belirlenen astsubay Kudret Öcal hayatını kaybetti.

A+A-

Trabzon'un Akçaabat İlçesi'nde meydana gelen trafik kazasında 1 kişi öldü, 4 kişi yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Kudret Öcal yönetimindeki 25 EL 974 plakalı özel otomobil, Trabzon'dan Giresun istikametine seyir halindeyken ilçenin Söğütlü Beldesi'nde önünde gitmekte olan 08 K 5549 plakalı TIR'ı sollamak isterken dikkatsizlik ve tedbirsizlik sonucu takla attı. Kazada Erzurum Askeri Hastanesi'nde görev yaptığı belirlenen astsubay Kudret Öcal (34) kaldırıldığı Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde hayatını kaybederken, kazada aynı otomobilde bulunan Vedat Seçkin (37) ile eşi Meltem ve oğulları Deniz Ataber Seçkin (12) ve Muzaffer Özgür (39) yaralandı. Yaralılar Fatih Devlet Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Trafik kazasında hayatını kaybeden Öcal'ın cenazesinin memleketi Kırıkkale'ye gönderileceği öğrenildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
29 Yorum