1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzonda kaza: 4 yaralı
Trabzonda kaza: 4 yaralı

Trabzonda kaza: 4 yaralı

Trabzon’un Sürmene İlçesi’nde Rize'ye gitmekte olan aracın yaptığı kaza sonucu 4 kişi yaralandı. Kazada Rize plakalı panelvan yolcu minibüsüne çarptı.

A+A-

Kaza, Sürmene İlçesi’ne bağlı Çamburnu Beldesi’nde Karadeniz Sahil Yolu’nda meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Trabzon’dan Rize istikametine gitmekte olan Mehmet Önder (33) idaresindeki 53 FF 722 plakalı panelvan araç, henüz belirlenemeyen bir sebeple yol kenarında park halinde bulunan 61 M 0062 plakalı yolcu minibüsüne arkadan çarptı. Kazada panelvan sürücüsü Mehmet Önder ile aynı araçta bulunan Selçuk Tepegöz (17), Ayşe Özyanık ve Emine Özyanık yaralandı.
 
Of Devlet Hastanesi’ne kaldırılan yaralılardan sürücü Mehmet Önder, ayakta yapılan tedavisinin ardından taburcu edilirken, diğer yaralılar ilk tedavilerinin ardından Trabzon Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne sevk edildi. Kazayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız