1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da Teröre Lanet mitingi
Trabzon'da Teröre Lanet mitingi

Trabzon'da Teröre Lanet mitingi

Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından Trabzon'da düzenlenen Belediye Binası önündeki mitinge beklenen ilgi olmadı.

A+A-

Trabzon Atatürk Alanı'ndaki Belediye binası önünde bugün 'Teröre Lanet' mitingi düzenlendi.
Atatürkçü Düşünce Derneği (ADD) tarafından düzenlenen mitinge katılımın az olması dikkat çekti. Mitingde konuşan ADD Trabzon Şube Başkanı Bülent Özay, "Bu cennet vatanda insanca yaşayalım" diye hiç çekinmeden can veren şehitleri anmak ve ailelerinin acılarına ortak olmak için toplandıklarını söyledi.

Şehitlerin sonsuza kadar bu milletin gönlünde yaşamaya devam edeceğini ifade eden Özay "Sizler yaptığınız kahramanlıklarla, Türkiye Cumhuriyeti'nin varlığına Atatürk ilke ve devrimlerine yönelecek her türlü tehlikeye karşı vereceğimiz mücadelede sarsılmaz inancımıza ve tükenmez gücümüze ilham oldunuz. Sizlerden aldığımız güç ve ilhamla özgürce yaşadığımız vatan toprakları üzerinde demokratik, laik ve sosyal hukuk devleti olan Türkiye Cumhuriyeti Devleti'ni sonsuza kadar yaşatacağız" dedi.
Artvin, Gümüşhane, Giresun ve Fatsa Atatürkçü Düşünce Dernekleri'nin de destek verirdiği miting, konserle sona erdi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız