1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da turist, turisti soydu!
Trabzon'da turist, turisti soydu!

Trabzon'da turist, turisti soydu!

Trabzon'da Tunus uyruklu bir turist Arjantinli bir turisti otel odasında ilaçla uyutarak para ve kredi kartlarını çalarak kayıplara karıştı.

A+A-

Edinilen bilgiye göre, Pablo Adrian Vuillermos (35) isimli Arjantin uyruklu bir turist, Trabzon’da tanıştığı Tunus uyruklu Habib Glad (40) ile arkadaş oldu. Tunuslu arkadaşını İskenderpaşa Mahallesi'nde kaldığı otel odasına götüren Vuillermos, burada uykuya daldı. Uyandığında yastığının altına koyduğu bel cüzdanını ve Tunuslu arkadaşını bulamayan Arjantinli turist, Taksim Polis Merkezi’ni giderek şikayette bulundu. Arjantin Uyruklu Paplo Adrian Vuillermos, cüzdanı içerisinde bulunan bin 500 dolar, 5 bin 500 dolar karşılığında seyahat çeki, Amerikan Ekspress bankasına ait kredi kartı, Arjantin ve İtalyan ülkelerine ait pasaportlar, kimlik ve sağlık sigortası kartlarının çalındığını söyledi. Vuillermos, Tunuslu arkadaşının kendisine uyuşturucu benzeri bir şey verdiğini ve bu nedenle de kendinden geçerek uyuyup kaldığını belirterek şikayetçi oldu. Polis ekipleri olay sonrası kaçan Tunuslu turist Habib Glad’ı heryerde arıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız