1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da uluslararası fuar
Trabzon'da uluslararası fuar

Trabzon'da uluslararası fuar

Karadeniz’e kıyısı olan ülkelerin de katılımıyla Trabzon'da Makine İmalatı Endüstri ve Otomasyon Fuarı düzenlenecek.

A+A-

Karadeniz Makine İmalatı Endüstri ve Otomasyon Fuarı 15–18 Ekim 2009 tarihleri arasında Trabzon’da düzenlenecek. Fuar Karadeniz’e kıyısı olan ülkeler, komşu ülkeler ve bölgedeki sanayiciler ile katılımcı firmaları bir araya getirecek.

Dünya Ticaret Merkezi’nde düzenlenecek olan fuar endüstriyel alanda faaliyet gösteren üretici, ithalatçı, ihracatçı, sektörlere hizmet sunan tüm firmalar ve tüm ilgilileri buluşturacak.

Fuarda, makine imalatı, metal işleme teknolojileri, iş, inşaat makineleri ve ekipmanları, plastik kauçuk, ambalaj makine ve teknolojileri, endüstriyel ekipmanlar, el aletleri, hırdavat malzemeleri, tarım, gıda makine ve ekipmanları, her türlü sanayi makineleri, ticari araçlar, depolama, istifleme ve lojistik makine ve malzemeleri, elektrik, elektronik, otomasyon sistemleri, bilgisayar, yazılım sistemleri, proje, mühendislik, danışmanlık, yüklenicilik firmaları bir araya gelecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız