1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da uyuşturucu şebekesi
Trabzon'da uyuşturucu şebekesi

Trabzon'da uyuşturucu şebekesi

Trabzon'da polisin önceki gün yaptığı uyuşturucu operasyonunda yakalanarak gözaltına alınan 23 kişiden 19'u, çıkartıldıkları mahkemece tutuklandı.

A+A-

Alınan bilgiye göre, Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu kaçakçılığına yönelik çalışmalar kapsamında önceki gün yapılan operasyonda yakalanarak gözaltına alınan 23 kişi, bugün sabah saatlerinde adliyeye sevk edildi. Yaklaşık 7 saat süren sorguların ardından 19 kişi, "Teşekkül halinde uyuşturucu kaçakçılığı yapmak" suçundan nöbetçi mahkemece tutuklandı. Diğer 4 kişi ise serbest bırakıldı.

Trabzon Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince uyuşturucu kaçakçılığına yönelik çalışmalar kapsamında önceki gün Trabzon ve Antalya illerinde yapılan eşzamanlı operasyonda, aralarında Trabzon'da görevli bir polis memuru ile bir üniversite öğrencisinin de bulunduğu 23 kişi yakalanarak gözaltına alınmıştı. Bu şahısların üzerlerinde ve ikametlerinde yapılan aramalarda ise 48 gram kenevir tohumu, 44 gram kubar esrar maddesi, 3 adet esrarlı sigara, 1 adet kuru sıkı tabanca, 1 adet şarjör, 7 adet kuru sıkı fişeği ve 2 adet dinamit lokumu ele geçirilmişti.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız