1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Yanal'a istifa şoku!
Trabzon'da Yanal'a istifa şoku!

Trabzon'da Yanal'a istifa şoku!

Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal'ı istifa ettirdiler, Yanal'ın haberi olmadı!

A+A-

Trabzon bugüne Ersun Yanal'ın istifa ettiği haberiyle uyandı.
Gribal enfeksiyon geçirdiği için sabah idmanını saatini değiştiren Ersun Yanal'ı istifa etti şeklinde haber yapan Trabzon'daki bir internet sitesi ortalığı karıştırdı.

Haberin ortalığı karıştırmasıyla birlikte site ve bu siteye spor haberleri yapan bazı gazeteciler ise işi pişkinliğe vurarak konuyu sulandırmaya başladıktan bir süre sonra servis ettikleri haberleri yayından kaldırdılar!

Kendi yaptığı haberi 'Trabzonspor'dan açıklama' başlığıyla yalanlayan siteye Trabzon'da büyük bir tepki oluştuğu belirtilirken Trabzonspor Teknik Direktörü Ersun Yanal şu açıklamayı yaptı: “İstifa ettiğim iddiası kabul edilemeyecek büyük bir yalandır. Hiç kimseye böyle bir konuyu iletmediğim gibi aklımın ucundan dahi geçmemiştir. Trabzonspor takımının zirve mücadelesi verdiği bir dönemde böyle bir kararı almamı gerektirecek hangi sebep olabilir. Daha önce de söylediğim gibi sözleşmemin sonuna kadar görevimin başındayım. Yönetimle çalışmalarımız uyum içerisinde sürüyor. Bugüne kadar hiçbir fikir ayrılığımız olmamıştır. Bizim daha önce belli konularda vermeye çalıştığımız mesajlar da zaten bu yöndeydi. Bu konuyu üzerinde fazla konuşmaya değer bulmuyorum”

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum