1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Yanal'a tam destek
Trabzon'da Yanal'a tam destek

Trabzon'da Yanal'a tam destek

Yeni seçilen Trabzonspor yönetimi Ersun Yanal'a tam destek vererek arkasında oldukalrı açıklamasını yaptı.

A+A-

Trabzonspor Kulübü Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu, teknik direktör değişikliği düşünmediklerini belirterek, yönetim olarak Ersun Yanal'a tam destek verdiklerini söyledi.
Trabzonspor'da Sadri Şener başkanlığındaki yeni Yönetim Kurulu, Teknik Direktör Ersun Yanal ile yaptığı ilk görüşmede tecrübeli teknik adamla yola devam kararı aldı. Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, prensip olarak teknik direktör değişikliğine gitmeyi düşünmediklerini vurgulayarak, "Yönetim Kurulu olarak, Ersun Yanal ile görüştük. Kendisiyle çalışmak istediğimizi ve önyargılı olmadığımızı ilettik. Prensip olarak hoca değişikliğini düşünmediğimizi ve kendisine tam destek verdiğimizi ve güvendiğimizi
söyledik. Basında yer alan teknik adam değişikliğine gidileceği yolundaki haberlerinin de asılsız olduğunu ve bunları ciddiye almamasını istedik. Ersun Yanal da bizimle çalışmak istediğini ve Trabzonspor'da hedefleri olduğunu söyledi. Görüşmemiz çok olumlu geçti. Trabzonspor Yönetim Kurulu olarak hocamızla uyum içinde çalışıp hep birlikte hedeflere doğru koşan bir yapı oluşturma gayreti içinde olacağız" dedi.
Önlerinde 14-15 Şubat tarihlerinde yapılacak Türkiye Futbol Federasyonu (TFF) seçimleri olduğunu dile getiren Hacısalihoğlu, "TFF seçimlerinde tek liste var. Trabzonspor olarak TFF kurullarında mümkün olduğu kadar görev almak istiyoruz. Bu dönemde bunun gayreti içersinde olacağız. Bu anlamda çalışmalarımızı sürdürüyoruz" diye konuştu.
Yönetimi dün devraldıklarını ve bazı görev dağılımları gerçekleştirdiklerini hatırlatan Hacısalihoğlu, şunları kaydetti:
"Acil görevlendirme yapmamız gereken yerler için görev dağılımı yaptık. Kulüp Genel Sekreterliği'ne Dr. Hasan Yener ve Mali Saymanlığa ise Mahmut Aksu getirildi. Diğer görev dağılımları da önümüzdeki günlerde yapılacak. Kulübün yapısı ile ilgili olarak çalışmalarımız ise sürüyor."
Öte yandan Trabzonspor Kulübü Başkanı Sadri Şener, dün yapılan toplantının ardından Ankara'ya giderek bazı görüşmeler gerçekleştirdi. Kulübe gelir kazandırma adına görüşmeler yapan Başkan Şener'in önemli mesafeler aldığı belirtildi. Daha sonra İstanbul'a geçen Başkan Sadri Şener'in, TFF seçimleri ile ilgili olarak çalışmalarını burada sürdüreceği ifade edildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız