1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Yattara kriz çıkardı
Trabzon'da Yattara kriz çıkardı

Trabzon'da Yattara kriz çıkardı

Gineli oyuncu İbrahima Yattara, disiplinsiz hareketleri nedeniyle Ziya Doğan'ın hışmına uğrayınca idmanı önce terketti sonra geri döndü.

A+A-

Trabzonspor'a geldiği günden bugüne kadar oynadığı futbolla Bordo-mavili taraftarların gözdesi olan ancak disiplinsiz hareketleriyle de çalıştığı teknik adamlarla sürekli sorun yaşayan Gineli oyuncu İbrahima Yattara, sorun olmaya devam ediyor.
Bordo-mavili ekibin Pazar günü başlayan Trabzon'daki 2. etap kamp çalışmalarına bugün katılan ve sabah yapılan çalışmaya da geç gelen Gineli oyuncu Yattara, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın hışmına uğradı. Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'ndeki idman sahasında Yattara'yı takım arkadaşlarının önünde azarlayan Doğan, "Ruhunu kaybetmiş gibisin. Sen takımına ve arkadaşlarına ihanet ediyorsun. Ben sana ne kadar yardımcı olmaya çalışsam da hep aynı şeyleri yapıyorsun. Benim geldiğim kadar, sen bize ve takım arkadaşlarına gelmiyorsun. Bu ihanettir" dedi. Ziya Doğan, daha sonra yardımcı antrenör Fatih Kavlak'a dönerek, "Bunu al, kondisyonu bizim seviyemize gelene kadar çalıştır. Ondan sonra aramıza katılabilir. Bunu böyle istemiyorum" diyerek tepki gösterdi.
Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bu sözleri üzerine Gineli oyuncu Yattara, düz koşuya yönelse de biraz yürüdükten sonra vücuduna takılan ve kondisyon ölçmeye yarayan cihazı da yere atarak idmanı terketti. Ziya Doğan'ın yardımcılarından Turgut Kural ve Kulüp İdari Menajeri Caner Çuvalcıoğlu da, Yattara'nın arkasından kulüp binasına giderken, kendisini idmana çıkmaya ikna etmeye çalıştılar. Yaklaşık 15 dakikalık aradan sonra idmana tekrar geri dönen Yattara, kondisyon çalışmasına katıldı. Takım arkadaşları gelişmeleri şaşkınlıkla izlerken, Teknik Direktör Ziya Doğan'ın hayli sinirli olduğu gözlendi.
Öte yandan Yattara gibi Gineli olan yeni transferlerden Jabi çalışmalara bugün de katılmadı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum