1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'da Yattara şov!
Trabzon'da Yattara şov!

Trabzon'da Yattara şov!

Yeni sezon hazırlıklarını Trabzon'da sürdüren Bordo-mavililerin sabah yapılan çalışmasında Gineli yıldız İbrahim Yattara şov yaptı.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan çalışmaya tüm futbolcular katıldı. Sakatlığı bulunan Tayfun Cora ise doktor kontrolünde takımdan ayrı olarak düz koşu yaptı.

Bordo-mavili takım, ısınma hareketlerinin ardından koordinasyon çalışması yaptı. Futbolculara güç depolayan Yanal, yarı sahada yapılan taktik çalışmasında ise çabukluk üzerinde durdu.

Yanal, antrenmanın ilk bölümünde isteksiz oyuncuları sert bir dille uyarırken, "Bu hareketleri bugün yapacak mıyız? Ya yapalım ya da yapmayalım" diye çıkıştı.

Teknik direktör Ersun Yanal, taktik çalışmada oyuncularını sarı ve mavi takım olarak 4'erli gruplara ayırırken bu bölümde oyuncuların istek ve hırsı Yanal'ın yüzünü güldürdü.

Yarı sahada yapılan çift kale maçta ise iki takımda birbirine üstünlük kuramazken Yanal, sarı ve mavi takımda yer alan oyuncuları toplu halde kaleye geçirerek serbest vuruştan gol atmalarını istedi. Bu bölümde İbrahim Yattara'nın yer aldığı mavi takımdaki oyuncuların daha fazla gol vuruşu yapması üzerine mavi takım galip geldi.

Mavi takım oyuncuları galibiyeti sevinçle kutlarken, Yattara ise Arjantinli Colman'la birlikte yöreye özgü 'hoptek' adı verilen oyunu oynadı. Yattara, sarı takımda yer alan arkadaşlarına ise çeşitli sloganlarla takılmayı da ihmal etmedi.

Antrenmanın son bölümünü izleyen Trabzonspor Asbaşkanı Hayrettin Hacısalihoğlu ise Teknik Direktör Ersun Yanal ile bir süre sohbet ederek takım hakkında bilgi aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum