1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. TRABZON

  4. Trabzon'da yıldırım paniği!
Trabzon'da yıldırım paniği!

Trabzon'da yıldırım paniği!

Trabzon'da ilköğretim okulunun 20 metre uzağında bir evin kilerine düşen yıldırım yangına neden olurken, okulda öğrenciler paniğe kapıldı.

A+A-

Trabzon merkeze bağlı Bulak köyünde ilköğretim okulunun 20 metre uzağında bir evin kilerine düşen yıldırım yangına neden olurken, okulda öğrenciler paniğe kapıldı.
Trabzon'da bugün öğle saatlerinde şiddetli yağışla birlikte Bulak köyünde bir evin kilerine yıldırım düştü. Hasan Calap isimli köylüye ait kilere düşen yıldırım yangına sebep olurken itfaiye ekipleri yangına müdahale etti.

Kiler tamamen yanarak kül olurken, yangın çevreye sıçramadan itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü. Yıldırım düştüğü sırada evde bulunan Hasan Calap büyük bir gürültü duyduğunu belirterek "Önce buzdolabı ile televizyona baktım. Onların patladığını sandım. Sonra dışarı çıktığımda
evimin yanında bulunan kilerde yangın çıktığını gördüm. İtfaiyeyi çağırdım. İlk defa böyle bir olay başıma geldi. Erzak ve kışlık yakacaklarım kül oldu" dedi.

Bulak Köyü İlköğretim Okulu 7. sınıf öğrencisi Hüseyin Metin ise yıldırım düştüğü sırada okulda bulunduklarını belirterek "Yıldırım okulun arka tarafına düştü. Ben yıldırım düştüğünü gördüm. Herkes korkmuştu. Panik içinde herkes evlerine gitti. Sonra okulun az ilerisinde yangın çıktığını gördük" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız