1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzon'dan Eller için noter tespiti!
Trabzon'dan Eller için noter tespiti!

Trabzon'dan Eller için noter tespiti!

Kupa'da Konya maçı hazırlıklarını yapan Trabzonspor, idmana çıkmayan Brezilyalı futbolcusu Fabiano Eller için noter tespiti yaptırdı.

A+A-

Bordo-Mavililer, Fortis Türkiye Kupası'nda pazar günü Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarını Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde yaptığı çalışmayla sürdürdü. Antalya'da antrenörlük seminerinde bulunan Teknik Direktör Ziya Doğan'ın bulunmadığı çalışmada, Bordo-Mavili futbolcuları yardımcı antrenör Fatih Kavlak çalıştırdı. İdmana Antalya'da Cola Turka reklam çekiminde bulunan Gökdeniz, hasta olan Feridun ile izini bugün bitmesine rağmen Brezilyalı futbolcu Fabiano Eller katılmadı. Hafif sakatlıkları bulunan Hasan Üçüncü ve kaleci Jefferson da düz koşu yaptı. Uzun süren sakatlığın ardından tedavisini İngiltere'de tamamlayan Ömer Rıza'nın bu akşam Trabzon'a dönmesi beklenirken, yapılacak doktor kontrolünden sonra durumunun netlik kazanacağı öğrenildi.
Wolfsburg kulübüne transfer olan Marcelinho'nun da bonservis bedeli olan 2 milyon 750 bin Euro'nun Bordo-Mavili kulübün hesabına yatırıldığı ve bu oyuncunun yarın Trabzon'dan ayrılacağı belirtildi.
Öte yandan bu sabah idmana çıkması beklenen ancak mazeret göstermeden çalışmaya katılmayan Brezilyalı oyuncu Fabiano Eller'in idmana katılmadığını tespit etmek amacıyla Bordo Mavili Yönetim, noter tespiti yaptırarak tutanak tutturdu.
 
Trabzonspor Asbaşkanı ve Futbol Şube Sorumlusu Haşim Sayitoğlu, Eller'in bugün yapılan çalışmaya katılmadığını belirterek, "Pazartesi gününe kadar izin istemişti. Bu günkü çalışmaya katılması gerekiyordu. Ama bugün saat 11:00'de yapılan idmana katılmadı. Noter kanalıyla tespit yaptırdık. Kendisine gelecek teklifler olursa bunu değerlendireceğimizi kendisine iletmiştik. Bu şekilde davranarak bir yere varamaz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız