1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor, Güneş için Kore'de
Trabzonspor, Güneş için Kore'de

Trabzonspor, Güneş için Kore'de

Teknik Direktör Hugo Broos ile yollarını ayıran Trabzonspor Şenol Güneş'i takımın başına getirmek için Kore'de yüz yüze görüşecek.

A+A-

Trabzonspor Genel Sekreteri Hasan Yener, teknik direktör Şenol Güneş ile telefonda bir görüşme yaptıklarını belirterek kendisiyle yüz yüze görüşerek takımın başına getirmeyi arzu ettiklerini söyledi.

Teknik Direktör Hugo Broos ile yollarını ayıran Trabzonspor yönetimi, teknik direktör Şenol Güneş takımın başına getirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Güney Kore ekiplerinden FC Seoul ile anlaşması sona eren Şenol Güneş ile masaya oturacak olan bordo-mavili yönetim, detayları konuşarak Güneş'i takımın başına getirmeyi planlıyor.

Trabzonspor Yönetim Kurulu, Şenol Güneş isminde ısrarlı olurken, camia Güneş ismine sıcak bakıyor. Teknik Direktör Şenol Güneş'in de "Trabzonspor'un bana ihtiyacı varsa göreve her zaman hazırım" demesi yönetimin işini kolaylaştırırken, Şenol Güneş ismi dışında başka bir ismi takımın başına getirmeyi düşünmeyen bordo-mavili yönetim, tecrübeli teknik adamı geniş yetkilerle donatacak.

Genel Sekreter Hasan Yener, Şenol Güneş ile telefonda görüşme yaptıklarını belirterek, "Kendisiyle bir ön görüşmemiz oldu. Olumlu bakıyor. Güney Kore'ye gittiğimizde kendisiyle yüz yüze görüşerek takımın başına getirmeyi planlıyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız