1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor-Belediye restleşmesi
Trabzonspor-Belediye restleşmesi

Trabzonspor-Belediye restleşmesi

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, belediyeden istediklerini alamadıklarını öne sürerek, 'Bundan sonra belediye ile ilişkilerimiz bitmiştir' dedi.

A+A-

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, Trabzonspor'a gelir getirecek olan ve fuar alanı ile gündeme gelen 4 projeden ikisinin reddedilip, ikisinin komisyona geri gönderilmesi üzerine, "Bundan sonra belediye ile ilişkilerimiz bitmiştir" dedi.

Genel Müdür Cahit Erdem aracılığıyla Trabzon Belediyesi'ne bütün projeleri geri çektiklerini resmen bildirdiklerini ifade eden Şener, "Ne yazık ki Belediye'ye rahatsızlık veriyormuşuz. Bunun için özür dileriz. Bir daha Belediye'den istekte bulunmayacağız" dedi. 

Şener, "F.Bahçe, G.Saray veya Beşiktaş bir şey istediği zaman prosedür bahane üretilmeden oluyor. Trabzon'un ise bir Trabzonspor'u var. Ama ona bir türlü destek olunmuyor. Galiba Belediye'ye sıkıntı oluyoruz. Bunun için daha bir şey istemiyoruz” şeklinde konuştu 

Şener, "Bu saatten sonra Belediye'ye gidip bir şey istemek saçma olur. Baksananız aylardır bir karar çıkmadı. Fuar alanı bize kiralık verilmişti, ama bunu da geri iade ediyoruz. Trabzonspor için biz yine elimizden geleni yaparız. Trabzonspor, bu şehre neler veriyor, bunun karşılığında yapılanlar ortada. Daha söylenecek bir şey bulamıyorum" dedi.

BELEDİYE OY BİRLİĞİYLE ARAZİYİ GERİ ALDI!
Haluk Ulusoy Tesisleleri, yaklaşık 5 ay önce Futbol Federasyonu tarafından Trabzonspor'a devredilmiş, Trabzon Belediyesi tarafından da devri onaylanmıştı. Federasyon, bu devir karşılığında Trabzonspor'dan idari bir bina talebinde bulunmuştu. Trabzon Belediyesi 5 ay önce Trabzonspor'a İtfaiye Müdürlüğü'nün arkasındaki 250 metrekarelik araziyi kulübe verdi. Trabzonspor Kulübü, bu alana Futbol Federasyonu'na idari bina yapmak için belediye başvurdu ancak şok bir durumla karşılaştı. Fen İşleri Müdürlüğü, "Bu alanın altında ana isale su hattı ve kanalizasyon geçiyor. Buraya herhangi bir bina inşa edemezsiniz" diye rapor verdi. Ardından Trabzon Belediye Meclisi oybirliğiyle Trabzonspor'a 5 ay önce verdiği araziyi oybirliğiyle geri aldı.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
2 Yorum