1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor Beşiktaş'ı ağırlıyor
Trabzonspor Beşiktaş'ı ağırlıyor

Trabzonspor Beşiktaş'ı ağırlıyor

Trabzonspor’un Türkiye Kupasında yoluna devam edip etmeyeceği bu akşam netleşecek

A+A-

Bordo-Mavililerin, Fortis Türkiye Kupası'nda Beşiktaş ile oynayacağı maçtan 3 puanla ayrılması halinde, grubundan çıkma şansını büyük oranda attırmış olacak.

Türkcell Süper Liginde adeta fırtına gibi esen ve 23 puanla birlikte liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'un, çok kötü başladığı Fortis Türkiye Kupası'nda yoluna devam edip etmeyeceği Beşiktaş maçıyla birlikte netlik kazanacak.

Ligin üçüncü haftasında kendi sahasında ağırladığı rakibi ile golsüz berabere kalan Bordo-Mavili ekibin bu kez kazanması bir zorunluluk olarak görülüyor.
Çünkü A Grubunda mücadele eden ve ilk maçında kötü bir oyundan sonra Gaziantepspor'a 3-1 mağlup olarak büyük bir dezavantaja sahip olan Trabzonspor'un, kupada yoluna devam edebilmesi için bu akşam oynanacak olan Beşiktaş karşılaşmasını mutlaka kazanması gerekiyor.

Beşiktaş'ta Cisse, Delgado ve Sivok'un sakatlıkları nedeniyle oynamamaları büyük avantaj olarak kabul ediliyor. Bu maç Bordo-Mavililer için hem onur, hem de yaşam savaşı anlamı taşıyor.

Yenilgi Kupayı Bitirir
İlk maçlar sonunda son sırada bulunan Trabzonspor'un, bu akşam oynanacak olan maçtan da kayıla ayrılması halinde gruptan çıkması adeta mucizelere kalacak.
Bu durumda grupta 3'er puanı bulunan Beşiktaş ve Gaziantepspor'un önleri açılmış olacak. Bordo-Mavili ekibin kazanması durumunda ise daha sonra oynayacağı Gaziantep Büyükşehir Belediyespor ve Antalyaspor maçlarını da 3'er puanla kapatıp, çeyrek finale ulaşma adına dev bir adım atmış olacak.

Son 3 yılda Kupada hayal kırıklıkları yaşayan Trabzonspor'un bu kez taraftarına büyük bir zafer yaşatması ve adını finale yazdırıp 4 yıl aradan sonra kupayı yeniden müzesine götürmesi bekleniyor.
Maç öncesinde Trabzonspor'da kaleci Tolga Zengin dışında eksik bulunmaması da avantaj olarak nitelendirildi.

TRABZONSPOR: Sylva-Serkan, Song, Giray, Egemen, (Cale) - Hüseyin, Colman, Selçuk, Isaac - Gökhan Ünal, Yattara (Umut)

BEŞİKTAŞ: Rüştü – Ali Tandoğan, (Gökhan Zan), İbrahim Toraman, Zapotocny, İbrahim Üzülmez - Ekrem, Serkan Kurtuluş, Uğur, Tello - Holosko, Nobre

STAT: H. Avni Aker
HAKEM: Bünyamin Gezer
SAAT: 20.00
YAYIN: Lig TV

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız