1. HABERLER

  2. YÖREDEN HABER

  3. RİZE

  4. Trabzonspor çıtayı yükseltti
Trabzonspor çıtayı yükseltti

Trabzonspor çıtayı yükseltti

Trabzonspor üst üste aldığı galibiyetlerle küme hattından uzaklaştı. Takım şimdi ligde ikinci sıraya gözünü dikti...

A+A-

Turkcell Süper Lig'in 23. haftasında deplasmanda Konyaspor'u 2-1 mağlup eden Trabzonspor'da futbolcular gözünü ligin zirvesine dikti. Bordo-mavili takımın başarılı oyuncusu Ceyhun Eriş, İstanbul'a, Galatasaray'ı yenmek için gideceklerini söyledi.
Beşiktaş ve Konyaspor'dan sonra Galatasaray maçını da kazanacaklarını idiia eden Ceyhun, "Beşiktaş ve Konyaspor maçlarını aldık. Şimdi Galatasaray maçı var. İstanbul'a Galatasaray'ı yenmek için gideceğiz. Moralimiz üst seviyede, kazandıkça her şey daha güzel oluyor. Galatasaray'ın durumu bizi ilgilendirmiyor. Bizi kendi durumumuz ilgilendiriyor. Bizim için çok önemli bir karşılaşma ve kazanmak için elimizden geleni yapacağız" dedi.
Seri galibiyetlerın takımın özgüvenini yeniden kazanması adına çok önemli olduğunu belirten Ceyhun, şöyle konuştu: "4. haftadır üst üste kazanıyoruz. Bu da takımın özgüvenini yeniden kazanması adına çok önemli. Kazandıkça daha iyi oluyoruz ve üst sıralara doğru tırmanıyoruz. Galatasaray maçını alırsak ligi 2. sırada bitireceğimizi düşünüyorum."
Trabzonspor'un savunma oyuncusu Milan Stepanov ise Konyaspor karşısında çok zorlandıklarını belirterek, "Bu zorlu müsabaka sonrası alınan galibiyete takım olarak çok sevindik. Konyaspor karşısında son dakikalarda kalemizde golü gördük. Biraz panikledik fakat sahadan galip ayrıldığımız için mutluyuz. Önümüzde zorlu bir Galatasaray maçı var. Galatasaray'ı İstanbul'da yenip yolumuza devam etmek istiyoruz" dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum