1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor dökülmeye başladı
Trabzonspor dökülmeye başladı

Trabzonspor dökülmeye başladı

Gerede'de lig hazılıklarını sürdüren Trabzonspor'da yüksek idman temposuna dayanamayan oyuncular bir bir sakatlık geçirmeye başladı…

A+A-

HAKAN DEĞİRMENCİ/GEREDE
İkili gruplar halinde maç yapan Trabzonsporlu futbolculardan kırmızı ekip galip gelince sahada tezahürat şovu başladı… Ancak bordo mavililerde yüksek idman temposuna dayanamayan oyuncular bir bir sakatlık geçirmeye başladı…




Bugün üç idman yapan Trabzonspor Gerede kampında beşinci günde yarı sahada ikili gruplarla maç yaptı. Defans ve forvet oyuncularını ikili halde eşleştiren teknik direktör Ersun Yanal, 20 metre mesafeye kurdurduğu iki kale arasında koordinasyon, serilik, kıvraklık, uyum ve şuta ayalı bir idman yaptırdı.

Yarışma dinetilğindeki çalışmada kalecilerden onur performansı ile dikkat çekerken Yakun Bugun hazır bir görüntü vermedi.
Eşleşmelerde ise Hüseyin-Egemen, Sami-Selçuk ve Giray-Tayfun alkış topladı.
Sert mücadelelere sahne olan seri maçlarda Sami, Giray, Abdülaziz ve Selçuk en çok göz dolduran isimler oldu.
Mücadelelerde Sami, Barış'ı sakatladı. Ferhat ise ters dönüş yapınca bileğinde hafif dönme oldu.
Her iki oyuncu da maça devam edebildiler.
Başarılı hareketleri ve özellikle şık golleriyle adeta şov yapan Adnan Güngör'e arkadaşları “Ronado musun be Adnan” diye espri yaptı.
Kırmızı takım galip gelince sahada “Oooo Trabzon” diye tezahürat yaptı.
Oyuncular idmandan sonra topluca Cuma Namazına gitti.

Trabzonspor'da yüksek tempoya ayak uyduramayan oyuncular sakatlanmaya başladı.

Ferhat, Barış, Yattara ve Ergin bugün sakatlık geçirdi.
Hatta idman sonunda Ersun Yanal da doktoru yanına çağırdı ve sağ bacak kaslarında gerilme olduğunu söyledi.


YATTARA BAŞARDI
Günlerdir disiplinsiz tavırları ile teknik heyeti canından bezdiren Yattara, ağrılarını bahane gösterdi. Gineli, ağır idmanları kaldıramadığı için saha antrenmanına çıkmak istemiyor. Sağlık ekibi de ona 'yardımcı' oluyor…

Trabzonspor'da sezon öncesi kampının en disiplinsiz, isteksiz ve sorunlu futbolcusu durumundaki Gineli İbrahima Yattara dün akşamki idmanın sonunda arka adalelerinde ağrı hissettiğini söyleyerek yerde kaldı.

Yattara bugün de idmana çıkmak istemedi. Sakatlığının ciddi, ağrılarının şiddetli olduğunu belirten Yattara, teknik kadroyu inandıramadı ama yine de doktor MR çektirmesini uygun gördü. MR'da ciddi bir problem çıkmadı.

Kulüp doktorlarının tavsiyesi ile ağır idmanları kaldıramayan Gineli yine de içeride kalmayı ve sahaya çıkmadan fitness cihazlar ile çalışmayı başardı.

Yattara'nın özellikle Ersun Yanal'dan yediği son fırçadan sonra çok moralsiz olduğu, imza attığı ilk günlerdeki heyecanını tamamen kaybettiği belirtiliyor.

Bugün ayıca kaslarında gerilme tespit edilen Serkan Balcı da Yattara ile birlikte salon idmanı yaptı. Takıma dün katılan Tolga Zengin topsuz koşunun ardından açık havada aletli jimnastik yaptı ve güç depolamaya başladı.

Yabancı transferlerden Cale bugünkü idmanlarda da etkisiz bir görüntü sergiledi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız