1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor evinde başladı
Trabzonspor evinde başladı

Trabzonspor evinde başladı

Trabzonspor, yeni sezon hazırlıklarına 2 günlük iznin ardından kendi tesislerinde başladı. İlk idmana taraftarın ilgisi ise görülmeye değerdi...

A+A-

ERSEN KÜÇÜK
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ersun Yanal yönetiminde yapılan antrenmana tüm futbolcular katılırken, Tayfun doktor kontrolünde düz koşu yaptı. Bordo-mavili futbolcular, antrenmanda düz koşu ve topla ısınma hareketlerinin ardından pas çalışması yaptı.

Antrenman öncesi bir grup bayan taraftar, Teknik Direktör Ersun Yanal'a çiçek vererek kendisine başarı dileklerinde bulundu. Antrenmanı izlemeye gelen kalabalık Trabzonspor taraftarları da, takımlarını ilk idmanda yalnız bırakmadı.

Trabzonspor, 26 Temmuz Cumartesi gününe kadar hazırlıklarını Trabzon'da sürdürecek, daha sonra 4. etap çalışmaları için Almanya'ya gidecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız