1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor Gaziantep'e bileniyor
Trabzonspor Gaziantep'e bileniyor

Trabzonspor Gaziantep'e bileniyor

Trabzonspor, Gaziantepspor maçı hazırlıklarına milli oyuncularından eksik devam ediyor. Bugünkü yapılan çift kale maçı Ziya Doğan'ın takımı 5–1 kaybetti.

A+A-

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 20. haftasında kendi sahasında oynayacağı Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor.
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde teknik direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya Milli Takımlarda bulunan Hüseyin, Gökdeniz, Yattara ve Stepanov katılmadı. Gribal enfeksiyon geçiren Musampa, Ersen Martin, Ufukhan ve Ceyhun katılmadı. Bordo-mavililer düz koşu ve ısınma hareketleriyle başladıkları antrenmanın ikinci bölümünde yarı sahada çift kale maç yaptı. Yapılan çift kale maçta Ziya Doğan'ın da forma giydiği kırmızı takım sarı takıma 5-1 mağlup oldu.
 
Kırmızı takımda Ahmet Şahin, Celaleddin, Ayman, Risp, Mustafa Keçeli, Ömer Rıza, Cem Demir ve Ziya Doğan yer aldı. Sarı takımda ise Jefferson, Çağdaş, Erdinç, Hasan, Ferhat, Musa, Umut Bulut ve yardımcı antrenör Fatih Kavlak yer aldı. Sarı takımın gollerini Musa (2), Umut Bulut (2) ve Ferhat atarken, kırmızı takımın tek golünü Mustafa Keçeli kaydetti.
Çift kale maç öncesi yenilen takıma koşu cezası vereceğini söyleyen Ziya Doğan, kendi takımına torpil geçerek bu cezayı kaldırdı.
Gaziantepspor maçının hazırlıklarını eksik kadro ile sürdüren Doğan, yapılan çift kale maçta oyuncularını uyardı. Özellikle gol noktalarında zamanında bulunmayan oyuncularını ikaz eden Ziya Doğan, milli maç sonrası Gaziantepspor maçının taktik çalışmalarını yapacağını belirtti.
Trabzonspor, bu akşam yapacağı antrenmanla Gaziantepspor maçının hazırlıklarını sürdürecek.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum