1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor geçen sezonun 9 puan gerisinde
Trabzonspor geçen sezonun 9 puan gerisinde

Trabzonspor geçen sezonun 9 puan gerisinde

Geçen sezonun 12. haftası sonunda lider durumda olan Trabzonspor, bu sezon ise 6 sırada yer alarak geçen sezonki performansını arıyor

A+A-

. Bordo-mavililer geçen sezonun 9 puan gerisinde yarışı sürdürüyor.
Spor Toto Süper Ligi'nin 12. haftasında kendi sahasında Beşiktaş'a 1-0 mağlup olan Trabzonspor geçen sezonki başarısını arıyor. Söz konusu hafta sonunda 20 puan ile 6. sırada yer alan Karadeniz ekibi geçtiğimiz sezon ise 29 puan ile 1.sırada yer alarak yarışı zirvede götürüyordu.
2010-2011 sezonunda oynadığı 12 maçta 9 galibiyet, 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde eden Trabzonspor, 29 gol atarken kalesinde ise 8 gol görmüştü. Topladığı 29 puan ile yarışı ilk sırada götürüyordu. Bu sezon ise bordo-mavililer oynadıklardı 12 maçta 5'er galibiyet ve beraberlik elde ederken 2'de mağlubiyet aldı. Attığı 17 gole karşılık ise kalesinde 12 gol gördü ve 20 puan toplayarak 6. sırada yer aldı.
Karadeniz ekibi geçen sezonun 19. haftası sonunda 2 mağlubiyet alırken, bu sezonun 12. haftası sonunda 2 mağlubiyete ulaştı.
Bu sezon hem Şampiyonlar Ligi'nde hem de Spor Toto Süper Lig'de zor maçlar oynayan Trabzonspor'un geçtiğimiz sezonun 9 puan gerisinde yarışı sürdürüyor. İki kulvarda da iddiasını sürdüren Bordo-mavili ekip, üst üste oynanan maçlar nedeniyle sıkıntılı bir dönem geçiriyor.
 

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız