1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor Gökdeniz'i sattı
Trabzonspor Gökdeniz'i sattı

Trabzonspor Gökdeniz'i sattı

Trabzonspor yıldızını kaybetti.. Rusya'ya giden futbolcular kervanına Gökdeniz Karadeniz de katıldı..

A+A-

Gökdeniz Karadeniz 8 milyon 700 bin euroya Uamşf/ırı Rubin Kazan takımına transfer oldu. Fatih Tekke'den sonra Rusya'ya giden Trabzonspor'dan ikinci futbolcu oldu.

Bordo-mavili kulübün başkanı Sadri Şener, Gökdeniz'in kendilerine takımdan ayrılmak istediğini belirtmesinin ardından, Rubin Kazan kulübüyle görüşmeye başladıklarını ve 8.7 milyon Euro bonservis bedeli karşılığında Rus yöneticilerle anlaşma sağladıklarını açıkladı. Şener ayrıca Gökdeniz'in sezon sonuna kadar alacağı ücreti de Rubin Kazan'ın karşılayacağını belirtti.

Bir Gökdeniz gider yüz tane Gökdeniz gelir

Trabzonspor'un menfaatleri doğrultusunda hareket ettiklerini ifade eden Şener, büyük bir camia olduklarını ve hiçbir futbolcuya bağlı kalmayacaklarını söyledi. Şener, ''Bir Gökdeniz gider, yüz tane Gökdeniz gelir. Bir oyuncuyu zorla takımda oynatamazsınız'' diye konuştu.

Kabze ve Tomas orada

Rubin Kazan takımında Hasan Kabze ve Stjepan Tomas gibi tanıdık isimler de forma giyiyor. Rusya Ligi bu hafta sonu yapılacak maçlarla başlayacak..

Bu takımın yıldızı kim olacak?

Trabzonspor'un prestijinin önemli olduğunu ifade eden Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Özgür Özal, ''Gökdeniz de gittiği zaman bu takımın yıldızı kim olacak. Ama oldu ki Trabzonspor'un menfaatleri ön plana çıktı ve Gökdeniz'in satılması gerekiyor, o zaman Trabzonspor'un her zaman yıldız bir oyuncuya ihtiyacı vardır. Gökdeniz gibi isimli bir oyuncu Trabzonspor'a kazandırılmalıdır. Gökdeniz'in yeri doldurulmalıdır'' diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
10 Yorum