1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor havasını buldu
Trabzonspor havasını buldu

Trabzonspor havasını buldu

Trabzonspor, Turkcell Süper Ligi'nin 21. haftasında deplasmanda oynayacağı Denizlispor maçının hazırlıklarına başladı.

A+A-

Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde Teknik Direktör Ziya Doğan yönetiminde yapılan çalışmaya hafif sakatlıkları bulunan Gökdeniz, Hasan Üçüncü ve Ceyhun katılmadı. Düz koşunun ardından top çalışması yapan Bordo-mavililerde morallerin yerinde olduğu gözlendi. İdman sonrasında Trabzonspor taraftarları futbolculara pişmaniye ikram etti.
Trabzonspor Kulübü Basın Sözcüsü Zeyyat Kafkas, zorlu Denizlispor deplasmanından 3 puanla ayrılmak istediklerini belirterek, kazandıkça her şeyin daha iyi olacağını söyledi.
İç sahada Gaziantepspor karşısında alınan 3 puanın kendileri için sevindirici olduğunu ve takımın böyle bir galibiyete ihtiyacı olduğunu kaydeden Kafkas, ancak bu galibiyetin her şeyin düzeldiği anlamına da gelmediğini ifade etti. Denizlispor'la hafta sonu zorlu bir maça çıkacaklarını belirten Kafkas, "Bu maç kolay olmayacak. Ancak, Denizlispor deplasmanından 3 puanla dönerek yolumuza devam etmek istiyoruz. Kazandıkça daha iyi olacağız" dedi.
Trabzonspor'un kabuk değiştiren bir takım olduğuna ve henüz tam anlamıyla bir ekip haline gelmediğine dikkat çeken Kafkas, ilerleyen haftalarda bu sıkıntının da aşılacağına inandığını söyledi. Bordo-mavili kulübün çarptırıldığı cezalarla ilgili konuşan Zeyyat Kafkas, "Trabzonspor Kulübü olarak, geçmişte haklı ve haksız cezalara çarptırıldık. Yönetim kurulu olarak zaman zaman bizler de hatalar yapmışızdır. Fakat artık geçmişi unutup ileriye bakmalıyız. Taraftarımızı üzdüğümüz için bu talihsizliklerin olduğunu düşünüyorum. Bu taraftar üç kez üst üste mavi bayrak almış bir kulübün taraftarıdır. Bizler taraftarımızı sevindirdikçe bu talihsizliklerin artık yaşanmayacağına inanıyorum" diye konuştu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız