1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor için ahır kuruldu!
Trabzonspor için ahır kuruldu!

Trabzonspor için ahır kuruldu!

Trabzonspor'u organik yaşatmak için kurulan çiftliğe; 4 inek, çok sayıda tavuk ve bir kayık ile iki inek bakıcısı, 1 tavuk bakıcısı ve bir balıkçı alındı!

A+A-

Trabzonspor’da futbolcu tercihleri sonuç vermeyen Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüpte çiftlik oluşturdu.

Hacısalihoğlu, 4 inek, çok sayıda tavuk ve bir kayık ile iki inek bakıcısı, 1 tavuk bakıcısı ve bir balıkçı istihdam etti. Amaç, futbolculara organik, taze süt, yumurta ve balık yedirmek!

Trabzonspor’da futbolcu beğenme yetkileri tamamen Teknik Direktör Şenol Güneş’in uhdesine geçince yetkileri elinde bulunduran Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, kulüpte yeni bir yönetim anlayışı oluşturdu.

Kulübe ahbap-çavuş ilişkisi çerçevesinde onlarca isim alan Hacısalihoğlu, bir de çiftlik kurdu.

4 inek, çok sayıda tavuk ve bir kayık ile iki inek bakıcısı, 1 tavuk bakıcısı ve bir balıkçı istihdam edildi.

Trabzonspor Başkanı Sadri Şener, gazetecilerin 1 ay önce kendisine yönelttiği “Trabzonspor’a inek alıp futbolculara taze süt içirecekmişsiniz. İnek çobanı arıyormuşsunuz” şeklindeki sorusuna, “Böyle bir şey yok. Şaka yapıyorsunuz herhalde. Ben kulüp başkanıysam böyle bir şey olamaz” cevabını vermişti.

Ancak Asbaşkan Hayrettin Hacısalihoğlu, Başkan Şener’e rağmen kulübe 4 inek, tavuk ve tekneyle birlikte 4 personel aldı.

Dün, gelişmelerin sorulduğu Trabzonspor Başkanı Şener, “Evet, arkadaşımız böyle bir uygulamaya gitti. Tarım İl Müdürlüğü’yle görüştü. Tarım İl Müdürlüğü futbolculara taze süt içirmenin, taze balık ye yumurta yedirmenin önemini anlattı. Hayrettin Bey de geçici olarak bu uygulamayı başlattı. Bir süre deneyip kararı daha sonra vereceğiz. O gün söylenenler doğru çıktı” dedi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
5 Yorum