1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor kampı son notlar
Trabzonspor kampı son notlar

Trabzonspor kampı son notlar

Trabzonspor'un Gerde kampının 4. gününde sürpriz bir ziyaretçi vardı. İşte kampta bugün yaşananlar ve Hakan Değirmenci'nin izlenimleri...

A+A-

Dorukkaya Green Park Hotel'de yeni sezon hazırlıklarını teknik direktör Ersun Yanal yönetiminde sürdüren Trabzonspor'da bugün Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak kampı ziyaret etti.

Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, beraberindeki milletvekilleriyle birlikte ziyaret ettiği Trabzonspor kampında top oynayıp futbol şovu yaptı.

Trabzonspor'un Bolu Gerede'de 4 gün önce başlayan kampını ziyaret eden Bayındırlık ve İskan Bakanı Faruk Özak, beraberindeki AK Parti'li milletvekilleri ile birlikte bordo mavili takıma başarılar diledi.


Kamp yapılan otelin bahçesinde Trabzonlu Hami ve Hakan Kozoğlu ikiz kardeşlerle futbol oynayan Özak, 6 yaşındaki futbolcuların yeteneğini görünce hayranlığını gizleyemedi.

Özak, kardeşlerden Hami ile paslaştı ve futbol şovu yaptı. Ailesinin Hami Mandıralı'dan esinlenerek ismini verdiği çocuklarını Trabzonspor'a kazandırmak istediklerini belirten baba Hüseyin Kozoğlu, Bakan'dan destek istedi.

Özak, Trabzonspor idmanını izlerken yaptığı değerlendirmede, "Trabzonspor çok transfer yaptı. Kaynaşma dönemi gerekli. Ben inanıyorum ki, kolej takımı havasında önümüzdeki sezona Trabzonspor hazır girecektir. İnşallah bu takımla daha ümitli, daha heyecanlı olacağız. Sonuçlar ne olursa olsun takımımızın yanında olacağız. Toplumumuzun beklentileri büyük. Dünyanın her yanındaki Trabzonlular takımlarının başarılı olmasını istiyor. Trabzon'da futbol ekmek kadar önemli" dedi.

Özak, "Bir takım çok transfer yapıyorsa takım eksik demektir. Trabzonspor takımında eksikleri tespit etmişler, çok transfer yaptılar. Çok transfer eşittir iyi transfer demek değildir. Yine de genç ve iyi isimler aldıklarına inanıyorum 6-7 yıllık takım oluşturuldu. Kaza bela vermez, hastalık olmazsa bu iş yürür. Fenerbahçeli Deivid sakatlandı. Kendisine geçmiş olsun diyoruz. Aynı şekilde Federasyon Başkanımız Hasan Doğan'ın vefatı da bizi çok üzdü. Kendisinin Türk futboluna kazandırdıkları ortada. Ayrıca büyük projeleri vardı. Avrupa'dan futbol eğitmenleri getirterek Türk futbolunu yarınlara taşımanın planlarını yapıyordu. Altyapılar her zaman çok önemli. Trabzonspor da öncelikle altyapıdan oyuncular yetiştirmelidir. Çünkü takımdaki Trabzonlu sporcu sayısı azaldı. Şimdi yeniler adaptasyon süreci geçirecek. Ondan sonra takıma direkt katkı sağlayacaklarına inanıyorum. Trabzonspor'da 61 numaralı formayı Gökdeniz'den sonra kimin giyeceği çok önemli değil. Bu takım geçmişteki efsanevi başarıları yakalamak için hep birlikte çalışacak. Taraftarların da destek vermesi önemli" ifadesini kullandı.

AKYAZI PROJESİ SUYA DÜŞÜYOR
Özak, Avni Aker Stadı ve yeni stadyum için ise, "Avni Aker Stadı'nı yeniliyoruz. Bu bölgenin yenilenmiş stat, spor kompleksi ve salonları şeklinde düzenlenmesi için Forum İş Merkezi'ne devri söz konusu. Ancak Meclis'te alt komisyondan henüz çıkmadı. 2011 Avrupa Gençlik Olimpiyatları Trabzon'da gerçekleştirilecek. Bu amaçla Akyazı beldesine yeni stat yapılması gündemdeydi. Bunun için de fizibilite yapılıyor. Yasal düzenleme gerçekleşir, teknik altyapısı hazırlanırsa Akyazı'ya da stat yapılacak. Ancak olimpiyatların açılış ve kapanış seremonisi için Avni Aker yeterli görünüyor" diye konuştu.
-KAMP NOTLARI-



Tolga Zengin kampa katıldı

Başarılı kaleci Tolga Zengin bugün takımın Gerede kampına katıldı.

Öğle saatlerinde takımın kamp yaptığı Dorukkaya Otel'e gelen Tolga, antrenman sahasına giderek takım arkadaşlarıyla görüştü.



Serkan'ın göbeği
Gökdeniz'in ayrılmasından sonra Barış Memiş ile birlikte Trabzonspor'un en kısa boylu oyuncusu olan Serkan Balcı, taraftarların kendisine yaptığı jestlerle moral buldu.

Serkan, bugünkü idmana çıkarken kendisiyle hatıra fotoğrafı çektirmek için sıraya giren taraftarlardan Rizeli grup "Sahada çok geniş görünüyorsun. Hatta göbeğin varmış gibi algılıyoruz. Oysa zayıfmışsın. Yoksa seni Ersun Hoca mı zayıflattı?" diye sordu.

Serkan ise "Yok, hiç kilo veremedim. Bu benim metabolizmik yapımdan geliyor. 77 kiloyum. Aynıyım" karşılığını verdi.

Bunun üzerine taraftarlar "Ama hiç ekrandaki gibi durmuyorsun" deyince Serkan, "Çünkü siz plazmadan izliyorsunuz. Plazma ekranlarda daha geniş görünüyorum. Ekran geniş olduğu için beni yana açıyor. O zaman da kilolu görünüyorum" ifadesini kullandı.
//
Barış Memiş Karadenizspor'a gönderilebilir
Geçen sezon iyi maçlar çıkarmasına karşın gevşekliği ile tepki toplayan Trabzonspor'un en genç oyuncusu Barış Memiş, yönetimden istediği 61 numaralı forma için hiçbir şey yapmıyor.
Barış, bununla da kalmayıp idmanlarda az çalışanlardan, antrenman sahasına geç çıkanlardan olunca aldığı tepki daha da artıyor.
Yattara'ya benzemeye başlayan Barış bu nedenle sezon öncesi Ersun Yanal'ın gözünden erken düştü.
Genç yıldız adayanın her an Karadenizspor'a gönderilebileceği konuşuluyor.
//
Yattara'nın sorunu para… Ceza alması an meselesi
Trabzon'a izinsiz geç gelip bütün idmanlara rötarlı katılan ve tüm arkadaşlarından daha az çalışan Yattara için ceza öngörülüyor.
Gineli yıldızın Rigober Song ve Gökhan Ünal'a verilen büyük paralar nedeniyle huzursuzluk çıkardığı seslendiriliyor.
Kulüpte ilk imza atan oyuncu olan ve Barış Memiş'le birlikte attığı imzanın ardından artık sorumluluk alacağı yönünde mesajlar veren Yattara kendi alacağı 2 trilyon 200 milyarlık rakamı geçenler olunca sıkıntı çıkardı.
Yattara bu yüzden idmanlarda huzursuzluğunu gösteriyor.
Ve böyle devam etmesi halinde üçüncü kaptanlıktan alınması, hatta cezalandırılması öngörülüyor.
___________ Hakan DEĞİRMENCİ / GEREDE ________________

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum