1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor kampı tamamladı
Trabzonspor kampı tamamladı

Trabzonspor kampı tamamladı

Gerede kampını bugün tamamlayarak izne çıkan Trabzonspor Avrupa ve lig adına beklenen sinyalleri verdi.

A+A-

Teknik direktör Ersun Yanal öğrencilerine teşekkür etti. Bordo-Mavililer iki gün izin yapıp haftabaşında Trabzon'da toplanacak.

HAKAN DEĞİRMENCİ
Trabzon'da toplanıp 6 gün çalıştıktan sonra soluğu Bolu Gerede'de alan ve 11 gündür yeni sezona hazırlanan Karadeniz temsilcisi, ikinci kamp etabını da bugün tamamladı.

Dün teknik direktör Ersun Yanal önderliğinde çift ve temposu yüksek iki antrenman yapan Bordo-Mavililer bu sabah kısa bir ter idmanı yaptıktan sonra önce karayoluyla Ankara'ya oradan da uçakla Trabzon'a döndü.

Takımın teknik patronu Ersun Yanal'ın futbolcularına hafta sonu için iki gün izin verdiği ve bazı oyuncuların tatil için İstanbul'a geleceği öğrenildi.

Teknik direktör Ersun Yanal'ın son idmanın ardından oyuncuları ile toplantı yaptığı ve gösterdikleri performansı kutlayarak hepsine ayrı ayrı teşekkür ettiği öğrenildi.
 
Pazartesi akşamı Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde toplanacak Trabzonspor, Almanya'ya gidilecek olan 27 Temmuz tarihine kadar burada son provalarını gerçekleştirecek.

Karadeniz ekibi, Almanya'da 5 hazırlık karşılaşması oynayacak. Bordo mavililerin dış transferde son olarak anlaşma sağladığı Zafer Yelen'in de yarın Türkiye'de olması bekleniyor.
Zafer yarın ya da Pazartesi 4 yıllık resmi imzayı atıp yeni arkadaşlarına katılmış olacak.

Trabzonspor'da Tayfun'un sakatlığı devam ediyor. Genç oyuncu dışında sorunu olan futbolcu sakat bulunmuyor. Bordo mavililer haftabaşından 27 Temmuz'a kadar Trabzon'da üçüncü etap çalışmalarını yapıp son hazırlık dönemi ve özel maçlar için bu tarihte Almanya'nın Hannover kentine gitmeyi planlıyor.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız