1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor kökten yenilenecek
Trabzonspor kökten yenilenecek

Trabzonspor kökten yenilenecek

Gelecek sezon zirvede yer almak isteyen Karadeniz temsilcisi Trabzonspor, kadroda köklü değişiklikler yaparak kendini yeniliyor.

A+A-

Turkcell Süper Lig'de 2007-08 sezonunun sona ermesiyle birlikte transfere hızlı bir başlangıç yapan Trabzonspor, tarihinin en hareketli transfer dönemini yaşıyor. Gelecek sezon iddialı bir takım kurmak için transfere ciddi bir bütçe ayıran Karadeniz temsilcisi Trabzonspor'un, 13 Milyon Euro'luk bir bütçe ile transfer çalışmalarını sürdürdüğü öğrenildi.

Transferde şu ana kadar Gustavo Colman, Cale, Egemen, Giray, Ceyhun Gülselam, Buğra ve İsmail gibi oyuncularla sözleşme imzalayan Trabzonspor, bölge takımlarından da kadrosuna oyuncu katacak.

Transferi kapamayan, forvet, savunma ve orta sahaya birer oyuncu daha katmayı planlayan Bordo-mavili yönetim, kaleci transfer edip etmeme konusunda ise kararsızlığını sürdürüyor. Güçlü ve bol alternatifli bir kadro ile yeni sezona başlamak isteyen Karadeniz temsilcisi, mevcut kadroda yer alan oyuncuların bir çoğu ile yollarını ayıracak. Yapılacak olan transferlere göre de elindeki oyuncular konusunda karar verecek olan Trabzonspor yönetimi, takıma yeni yüzler katarak yeni bir Trabzonspor ortaya çıkarmayı hedefliyor.

Bordo-mavili takım, kaleciler Ahmet Şahin ve Jefferson'un yanı sıra, Jabi, Mustafa Keçeli, Erdinç, Cem Demir, Hasan Üçüncü, Sayed Moawad, Tolga Seyhan ve Çağdaş ile yollarını ayıracak. Bordo-mavili yönetimin, Musa Büyük, Ayman ve takım kaptanı Hüseyin Çimşir ile ilgili olarak kararını ise önümüzdeki günlerde ortaya çıkacak olan transfer politikası sonrası vereceği belirtildi.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
1 Yorum