1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor sahneye çıkıyor
Trabzonspor sahneye çıkıyor

Trabzonspor sahneye çıkıyor

Sezona flaş transferlerle giren Trabzonspor, bu akşam saat 19.00’da yeni sezon hazırlıklarına start veriyor...

A+A-

Transfer mevsiminin başlamasıyla birlikte kadrosuna tam 20 futbolcu takviyesiyle birlikte dönemin şampiyonu olan Trabzonspor, yeni bir kadroyla, yeni bir kadro oluştururken, 2008-2009 sezonunun da startını bugün veriyor.

Bordo-Mavililer, kendi tesislerinde saat 16.00'da toplanacak. Saat 17.00'de Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri'nde bir tanışma kokteyli verilecek. Saat 19.00'da da kesislerde ilk idman gerçekleştirilecek.

Çalışmaların ilk etabına milli takımlardan yeni dönen kaleciler Tolga Zengin, Rigobert Song ve Tony Sylva katılmayacak. Bu oyuncular 5 Temmuz'da Trabzon'da olacak. Bordo-Mavililer 7 Temmuz'a kadar kendi tesislerinde çalıştıktan sonra 12 günlük bir kamp için Gerede'ye gidecek.

Kadro Adeta Yenilendi
Trabzonspor da özellikle oyuncu kadrosunda son yıllara oranla büyük bir değişim oldu.
Bordo-Mavili takım 20 oyuncu transferi gerçekleşerek tarihinde ilk kez bu kadar transfer yapıldı.
Trabzonspor, Selçuk İnan, Gökhan Ünal, Giray Kaçar, Egemen, Song, Tony Sylva, Sami, Fatih, Selçuk, Zafer, Necdet, Mustafa Yumru, Abdulaziz, Eren, Ceyhun Gülselam, Buğra, İsmail, Yakup Bugun, Colman, Cale'yi kadrosuna kattı.
Bordo-Mavililer, Jabi Daouda, Jefferson, Çağdaş Atan, Ahmet Şahin, Hasan Üçüncü, Mustafa Keçeli, Cem Demir, Tomas Jun, Musa Büyük, Yusuf Kurtuluş, Ufuk Bayraktar, Ufukhan Bayraktar, Erdinç Yavuz, Ayman ve Tolga Seyhan ile de yollarını ayırarak adeta yeni bir takım kurdu.

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız