1. HABERLER

  2. YÖREDEN SPOR

  3. TRABZONSPOR

  4. Trabzonspor seneye Şampiyon!
Trabzonspor seneye Şampiyon!

Trabzonspor seneye Şampiyon!

Trabzonspor camiasına Başkan Sadri Şener'den ümitvar mesaj; "Üçüncülük çok iyi bir sonuç. Seneye şampiyon olabiliriz..."

A+A-

Turkcell Süper Lig'de sahasında Fenerbahçe'ye 2-1 yenilerek ligi üçüncü sırada tamamlayan ve UEFA Avrupa Ligi'ne katılacak Trabzonspor'da, kulüp başkanı Sadri Şener, bu yıl ligi üçüncü bitirmenin çok iyi bir sonuç olduğunu söyledi.

Şener, bu sezon yeni oluşturdukları bir kadro ile mücadele ettiklerini belirterek, ''Ligi üçüncülükle bitirdik. Çok iyi bir sonuçla bitirdik. Futbolcularımı kutluyorum'' dedi.

Fenerbahçe karşısında son anda yedikleri gol ile maçın bitmesinin üzücü olduğunu ifade eden Şener, ''Ancak berabere kalsaydık da bir işe yaramıyordu. Avrupa Ligi'ne katılacağız. Önümüzdeki yıl eksikliklerimizi giderip şampiyonluğa oynayacağız'' diye konuştu.

Yeni bir kadroları olmasına karşın beklentilerin üstüne çıktıklarını kaydeden Şener, şöyle konuştu: ''Takımımızı marka haline getirerek değerini artırdık. Gelecek sezon yapacağımız takviyelerle şampiyonluğun en güçlü adaylarından biri olacağımıza inanıyoruz. Bütün bir sezon boyunca bizden desteğini esirgemeyen taraftarlarımıza teşekkürü bir borç biliyoruz. Önümüzdeki yılın büyük kulübümüze ligde ve kupada şampiyonluklar, Avrupa'da turlar getirmesini diliyoruz.''

ÖZEN: ÜZGÜNÜZ AMA BAŞARILI DA OLDUK

Ersun Yanal'ın ardından bayrağı devralan ve çıktığı 4 maçı da kazanmayı başardıktan sonra Fenerbahçe'ye uzatmalarda kaybeden genç teknik direktör Ahmet Özen, çok üzgün olduklarını söyledi.

İstek ve arzunun sonucunda önemli bir gol bularak oyun kontrolünü ellerine aldıklarını ifade eden Özen, “İlk yarının son dakikasında gol yedik. İkinci yarıda kazanma adına her iki takımın da çabası vardı. Özellikle oyunun son bölümünde risk aldık ve atak zenginliğini arttırma adına farklı arayışlara başvurduk. Taraftarımıza ve camiamıza Şampiyonlar Ligi ön elemesi heyecanını yaşatmak istiyorduk. Ancak olmadı. İlerleyen dönemde inşallah Trabzonspor istediği yere gelecektir” dedi. Trabzonspor'un ligi başarılı bir şekilde tamamladığına inandığını da dile getiren Teknik Direktör Ahmet Özen şunları söyledi: "Trabzonspor'un başarılı mı yoksa başarısız bir lig geçirdiği bakış açısına göre değişir. Bana sorarsanız başarılıdır. Çünkü Şampiyonlar Ligi şansı son haftada kaçmıştır. Ben şansa çok inanan bir insan değilim. Final paslarında daha iyi olabilseydik, tercihlerimizi ve seçimlerimizi daha iyi yapabilseydik maçı farklı kazanabilirdik” ifadelerini kullandı.

GİRAY KAÇAR: DEVLER LİGİ ELİMİZDEN KAÇTI
Ligin son maçında çok daha iyi bir performans sergileyip rahat bir galibiyet almayı planladıklarını anlatan Giray Kaçar, "Ancak rakibimiz bizi zorladı" yorumunu yaptı.
Bir yandan kazanmak için mücadele ederken diğer yandan da diğer müsabakaların sonuçlarını düşündüklerini belirten Giray Kaçar, “Her maça olduğu gibi bu maça da galibiyet için çıktık. Çok pozisyon yakaladık. Değerlendirebilseydik farklı olurdu. İlk yarının son dakikasında gelen gol planlarımızı bozdu. Gol pozisyonlarında cömert olmasaydık taraftarlarımızın beklentisi olan, bizim de mücadelemizin amacı olan şampiyonlar ligine katılabilirdik. Bu nedenle taraftarlardan özür diliyorum. Ancak üçüncülük de kötü değil bence. Bilinç altımızda Şampiyonlar Ligi vardı. Bir taraftan diğer maçı düşünüyorduk. İyi oynadığımızı da düşünüyorum. Yakaladığımız pozisyonları atabilseydik şuan kutlamalara devam ediyor olacaktık” ifadelerini kullandı.

ALANZİNHO: F.BAHÇE SAVUNMADA ÇOK İYİ
Fenerbahçe ile zor bir müsabaka oynadıklarını belirten Brezilyalı Alanzinho ise rakip savunmanın kontrollü oynadığını ve kendilerine gol için fazla şans tanımadığını söyledi.

Fenerbahçe'nin güçlü bir ekip olduğunu ancak maça iyi başladıklarını belirten Alanzinho, “Golü bulduk ancak sonrasında işler iyi gitmedi. Son dakikalarda kaybetmekle berabere kalmak arasından bizim için fark yoktu. Bu nedenle risk aldık. Oyuncular olarak üzgünüz ancak yapabileceğimiz bir şey yok üzülmekten başka. Bu akşam farklı bir maç oldu. Kazanabileceğimiz maçı kaybettik. Topu her aldığımda Fenerbahçe savunması beni sıkıştırdı. Gökhan ve Umut'un yardımına ihtiyacım oldu. Rakip savunma bize pek alan bırakmadı. Kontrollü oynadılar ve bize gol için rahat alanlar bırakmadılar" dedi.

Bu arada, büyük maçlarda takımını sezon boyunca yalnız bırakan, oynadığı mücadelelerde de ortaya hiçbir şey koymayan İbrahima Yattara'ya taraftarlar büyük tepki gösterdi. Hakan DEĞİRMENCİ (TRABZON)

HABERE YORUM KAT

UYARI: Yeni dezenformasyon yasası ve kişisel verilerin korunması kanununa göre; kişilik haklarına yönelik her türlü yayın suç teşkil ettiğinden, kurallara aykırı yorumlar onaylanmamaktadır. Lütfen bir aşağıdaki facebook yorumları bölümünü kullanınız
17 Yorum